Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Lojzek?!

Lojzek?!

A boš zdržu do jutra?
Povej fotru,da je nardu odličen šaljam!Pa teb tudi,kr si prasca držu!
;-))))
Sp

Jejdata jedata SP…..

Sploh mi ne dajo dihat.
Bošnjaki mislim.

Buh ve…če so se une naše pupe trofile za kak meeting, a?

Kokr mi je znano iz češpovega kompota(beri njih srečanja) ni blo neč!
Moram zdej to kišto zapret,ker so zgleda Cigana gor na nebu odrli,kr tolk treska in lije!
Čau!Če se kej umiri…te pa poklikam!
😉

dol z bosanci!!!

hojla Alojzij in Sp :)))))

Oj fantje moji :))))
LUpčka vsakemu posebej , tko je krasna noč************

…dežuje in ohladilo se je…

Ja,pa točo sem moral dvakrat z mrež otresat…in moker sem bil kot pička!
🙁
Pa pi*ka je tud bila mokra….pa moje ta malo tudi..;-))))))

Madona madona,tebe bi blo treba še enkrat v roke vzet in naučit tistih osnov lepega bontona….Mislim,da še ni prepozno…..dej za začetek,pejdi en mal usta sprat z mrzlo vodo,mislim,da ni prezahtevna naloga aaa?

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

a mu iz ust smrdi hehehe

jep da res!!!:)))))

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

ne verjamem

kakor hoč……

maš prav.

heheheh a se tko hiter vdaš?

lepotici,ja

ah ne mi no pihatna dušo…k sem vse prej kot to…))))oz.ne padam na to..mam raje tisto reslnost ki je prava in ne maze očk…heheh sem zakomplicirala a tak je…

Saj sem njo v usta…ne ona mene!
;-)))

Lepo, da si skromna. Ampak, kar je res je res

Cmoka

PUJS…..

LUmP!!!:))))

Kako lepo Muca!Tako nežno!Kak kompliment!Šeeeeeeeeeeeeeee!!!!
Mački?A se uohka mau zravn tebe stisnem?Uiiiiiiiiiiiiiii!
😉

Lumpika ;o))))

New Report

Close