Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Poglej to….

Poglej to….

Vsi še spijo,razen z Maričko kolovrativa tu naokoli in modrujeva…..
No pa grem še jaz počasi…..v mojga miškota in hajd proti službi,moram danes biti še mal hitrejša od vseh,da pripravim rožice,kjer morajo bit!!! SE ve za koga a ne? No še enkrat lep dan vsem..est pa šibam na levo..čauči…..

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

kua pa jest? A jest sem pa… curek metek :))))))))))

Zauh curek metek hehehe

Lep dan muca..uzivajte..tam …naredi jim lepo..ma saj ti to znas;))!!!

gmajna…eno carobno jutro vam zelim…taksno pravljicno..naj bo tko lepo kot v sanjah;))…poljubcek popam vsakmu..na licka seve;))..in grem..u solo…papa

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Jani..beri …..curek metek..se smejim bom iz stola zletela..ma kje si najdu te besede..jao..jao..curek metek..HAHAHA;))

Ma ne no..ti si Jani in pika! Cmoka na cmoko..prijatelj.

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Vidim te…

čutim te

Jani curek metek

A že? Bye bye

Pa unga ta najbolj žleht,lahko tud že okrog ušes pritisneš….da se bo vedlo,kdo je gazda v štali!
😉

:)))))))))))))) včasih so rekli.. a jest sem pa cura meta :)))))) no in ker sem muško pol pride iz tega… curek metek :)))))))

živjo SonceK prijatelj :)))) Je lepo met sonce za prijatelja ja :)))

zauh sebek :))))))))

Zauh Janek. Ahoj

no tak, co to radiš :))))

he..he..cepota***********

zajček.. co to ma?

hojla zajček 🙂 en ku*** ponedeljek je danes ampak.. jest se ne dam ;)))

cmoka!!!

Pa saj imaš ti pondelke rad. Zdaj sem pa malo zmeden.

Ne vjem pane Janek hehehehehehe

C
E
P
I
C
A

Zate pride v poštev večerna šola!
Organiziram jaz vse dni v letu!
😉

hehehehe večerna :))))))))))) ne… nočna šola :))))

živjo SP!!!!

ma je lahko kakšen dan tud izjema a ne da :))))) mislim, ponedeljek :)))

Oj Jani!!!!!!!!!
Je treba mal nadomestit izpad Saškota!
Pa bomo kakšno z možnarjem ustrelili!
;-)))

če ne bo možnarja pa bomo poiskali kej druzga a ne da :)))))

Ja…se že na kako Muco al pa Zajkljo spravimo, da bo mal praskanja in mijavkanja…..kr tko paše na wild!
A te kaj matra sindrom 1.septembra?
Mene nič!Za domovino s sexom naprej!
😉

no ja… sindrom 1. september me je matral, k sva mulcama kupovala šolske stvari, zdej je že boljše.. so se pa pojavili sindromu zimske zaspanosti pa .. ma bi se človek zvali k kakšni dohtarci da ga mal pocarta …

Dr. Z. in Dr. B!!!!!!!!!!!!!!!!

Sp… za zdravje s sexom naprej!!!!!!!! :))))

New Report

Close