Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek a bi kdo mogoč kak …..

a bi kdo mogoč kak …..

špinel :)))))))))

gmajnica moja 🙂 … jest vas zelo lepo pozdravljam … vse skupaj !! še posebej Janija … Jani … en spešl cmok sam zate 🙂

B. se je malo distancirala od foruma … priznam, da je kar fin filing … ko nisi več zasvojen z nečim … samo vas pogrešam vse skupaj zelo 🙂

a se kej dobite? … ste kje zmenjeni? … sem vidla da je bilo mal problemov tu pa tam (Saško … B. ti želi vso srečo … !!! sicer so itak ostali že vse napisali) … drugače pa … je pri meni za enkrat vse po starem … služba .. družba :))) nič časa .. pa cel kup lepih spominov na poletne dni 🙂 … kako hudiča se je lahko tok nesramno shladilo???

praznovali smo RD mojega miškota … 5 let … haloooo??? kdaj je minilo 🙂 … sicer bo pa kmalu 2 leti, kar obstaja Tjavendan … uh 🙂

kakorkoli … želim vam ful lepe jesenske dni … cel kup dobre muzike in sončka veliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik … da bi vam bilo v srčku toplo 🙂

neskončno sem vesela ker vas poznam in … želim si … da bi imela več časa za druženje z vami 🙂 … se bom popravila 🙂 … zdej pa dost cukra …

en velik cmok za vse !!!

B.

Vracam lubcka na licka..in dobrodosla..med nami..nazaj;))!!!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Še sreča,da si se pojavla…če ne bi sprožu ekšn!
jani te resno pogreša!
😉

mooooooooja Dr. B!!!!!!!!!!!!!!!!

a je Jani lahk še kej bol vesel kot takrat, ko v gmajno pridejo dohtarce… sploh k pride Dr. B!!!

enga spešl lubčka sam za mojo dohtarco ;)))))))

No vidiš,da sem ti jo prikrulil nazaj!
Hoj Jani!!!
🙂

hej Sp… si kot ena… dobra vila.. samo z paličico zamahneš … ;))))))))

živjo SP :))

Hej prijatelj!
če bi imel pa to magično moč….pol bi pa nama zaželel nekaj mnogo več,kot je samo barbi priklicat!
Pa vsem nam bi pričaral eno tako žurko,da bi se naslednjih 1000 let o tem govorilo.
tako pa samo mal po tipkovnici mlatim,pa musko poslušam….pa,kaj vem vse,kaj mi zdaj še po glavi rožlja….
🙂

Ja barbi……pomoje si ti en velik spišnel za vse nas…Ja madona kje si se potepala v ktero luknjico skrila…ma ja smo te pogrešali in le glej da se poboljšaš en mal….

Ja ja naš Jani je fejst bogi ko te ni.)))))hihihihi (p.s. sory bratec kar je res je res…)))***

Sej človeka en mal prime,pa ga mine…a pozabit ne gre…..

Lep dan tudi tebi in kaj češ,jaz vedno rečem madona po otrocih se vidi da se pridno staramo…madonaaaa:(((((((((((((((

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Dej zamahni že zame en krat s to paličico in mi prikliči…ja prikliči ma nekoga meni zelo zelo ljubega noooo!!!

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

koga to? :)))
jutro mala !

Čaau B . :)))))
Jaz bi …
ananas
sir
špinel

🙂 no ja, ampak moraš priznat, da je blo pa uslišano tisto od včeraj dopoldne :))))

ja.. kaj bi Jani vse naredil s čarobno paličico….

Sp, dobro jutro pa en krasen dan!!

mene? ;))))))))

cmoka sestrca :)))

cmoka zajček.. veliiiiikega :))

ja seveda… če ni Barbi potem ni Dr. Z in Dr. B pa mata ordinacijo zaprto in potem sem jest čist brez špinela in sem slabe volje in sem siten in tečen in oh in sploh pa tko naprej no muca noooooooooooooooooo :)))))

pa kozla čez ;))))))))

bi:) VeTe De;-)

In je dohtarca odprla vrata ordinacije

Je blo toko vroče poletje letos, da jasno da tud dohtarji
poniknejio v mojih Butalih;-)

Pacmakam SeVeKoga ino želim pa itaq sam ta lepe stvari ne de

P.S. je škrat tud bolj poredko v gmajni= pa takrat več cukra,
drgač bla nevarnost da kedo faše diabetes:))))))))))))))))))))))))

hehehehe, ma od takega cukra se ziher ne dobi dijabetis :)))))))))

cmoka za SeVEkoGa :)))))))))

Še veliko večjega tebi Jani !!!!!!!!!!!!!!!!!!! cmokaaaaaaaaaaaaaa

HAAAAAAAAAAAAAA
LUBIJAAAAAAAAAAAAAA

bemu …:)))))))))))))))

:))))))))))))) hojla zajček :)))))

al pa retBull ;)))))))))

Jani “””””
pssst “”””

a uš zrihtu še men enga mičkenga špinelčka “””

Jani !!!

Aja,muca,otroc morjo odrast,to je