Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ČČlovek pa res nikoli…

ČČlovek pa res nikoli…

Ne ve…..zakaj se mu dogajajo nekatere lepe stvari,takrat leti po svetu…potem se nekako čas ustavi,tisti nekdo en mal zgine,pri srčku je težko hudo……a potem je treba to tudi pozabiti???…..Ko nekoga več ni…..a je treba tiste lepe trenutke kar zbrisati,ker delajo preveč gušte? Al kaj..hmmmm zdej sem pa tam k nevem……

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Jutro Mucika

Sem tut jaz malce zmeden zdaj

Zakaj pozabit, zakaj zbrisat..naj te ti lepi dogodki, stvari ali kakrkoli ze, vedno spravijo v lepo razpolozenje in ne zalost, saj je bilo lepo in se bo!
Ce pa res tega…. ne bo nikoli vec, ceprav “nikoli ne reci nikoli”, pa se spominjaj… imela si,uzivala… bilo je lepo in sedaj gremo dalje.

Muca..poslusaj srce..pa pamet…ceprav je to tezka kombinacija..ampak jebat ga..tako je zivljenje, poljubcek na tvoje namrsceno celo..saj bo..

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Le zakaj si pa ti zmeden..aja..edino ce te tele mucine besede niso zmedle..al si tudi ti kaj prevec spicil…no kaj uspicil..no uzival v cim lepem,haha…jutrcka spicon moj…enga lepga..pa ne bit zmeden nooo!;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Nisem več. Se je sonček prikazal

Kje ga vidis, pri meni ga se ni, kje si, pridem k tebi soncek gledat,haha;))

Sebi..te kaj zebka…mene ornk..me bos moral res mal gret, sedajle pa ze pocasi vlecem iz omare jesensko..ma ze skori zimsko garderobo, to ne maram…grrrrrrrrrr

Nč ne zebe. sem toplokrvno bitje heheheehehe

Če je bilo lepo , tega ne boiš nikoli pozabila. In taki spomini so lepi , ne glede na to , da se je neka zgodbica končala . Bilo je…bilo je lepo..in vredno se je spominjati..
Saj ko se uneseš , ne boli več !

Ajde muca , glavo pokonci…nekje nekoč…..

In zdaj

tudi zdaj ja , aha 🙂

treba samo videt , čutit da to je to…

In ko začutiš, je…

ne muca.. ne smeš zbrisat spominov, pa če delajo še več gušta.. je prelepo 😉

Kaj pa če se disk polni

mislim da imamo v glavi in srcu veliko več kot disk… nekaj, kar se nikoli ne napolni 🙂

seba zauh!

Zauh Jani. Res je. Samo problem je v tem, da se 3/4 napolni samo s slabimi zadevšnami

Ne Vem zakaj bi človek moral pozabit lepe stvari…

Škrat je jako hvaležen za vse lepo kar se mu je kdaj
pripetilo, je zgubil prerano preveč
njemu ljubih, in jih ne da dokler miga po sveti je to tako in amen ne de..

Gušt pa tu mora bit SeVeDe
kuko pa nej bi bogi butalci DRGAČ vedli kej bi radi, PREDVSEM PA ČESA bi ne

Pacmakam – najboli da začnem pisat namest Pacmakam kar PC;-)

ker škrat dostkrat tud v temo brcne tko kOT PC ne de:)

ku ponavad zinem pa šele poli vidm o čem je govora, vsega je kriv
gaspod ČAS:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

ma kej mi ne da KRIIIIIIIIIIIIILA

Redbull

Jutro

se m je kr zdel kaka asociacija bo padla.

škrat pije vornih sam vodo:)

Hahahahahahahahahaha

Pol pa eno iz štirne

hmmmmmmm… ja je odvisno od človeka do človeka… Jaz sem ena taka čudna persona, da večino slabih stvari pozabim in zato ostanejo samo… lepe 🙂

Blagor se tebi. Jaz sem iz slabih dobre pobral za moje življenje.

ja nebesaaaaaaaaaaa

Show me heaven…

ti bom ti bom ti bom:))))))

There must be an angel
playing with my heart yeah

New Report

Close