Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek So djal….

So djal….

…..ta šolani ldje…da kr jesen u deželo pakuka….bo pa zažvielo tulie.
Pa so se zmatil! 🙁
Saj smo poleti boljš debate tolkli ponoč,kokr zdej,ko smo skoraj vsi kompletni!
Čimprej se moramo v live dobit in ………malce počikolat ne?
😉

Hja…mi vemo,da je mesec september še bolj nori mesec..v smislu obveznosti,tako doma (šolarji,vrtičkarji..) kot v službi ( ko nas matra še podopustniški sindrom……dela je pa kar še in še…..)
Tako da ni nič čudnega…le navaditi se je treba….
Sicer pa ja,bi imela tako službo,vezano samo na pc……a žal…….moja slika je čisto druga…..
Zato enkrat bo že..le strpno in z razumevanjem….

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Pa je že jesen???..Pocak se mal no..september je najbolj napet…saj bodo se tisti casi..no tistih ne bo vec..pridejo, prihajajo pa drugi..mogoce se lepsi, bolj zanimivi…Lepo jutro dragi prijatelj..nekam nestrpen postajas…poljubcek..za lep dan.

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

evo SP.. je že več.. prebivalcev tuki.. no zvečer glih ni kakšne volje za harat tuki okol ampak.. sej bo zima pa dolgi večeri pa… 😉

Tist cajt se pa po babah skače!
Živijo Jani!

P.s.: dej mi v tist moj tajni ladlc kako res govejo stvar pošlji.Ena me stalno fehtari,da naj ji take stvari pošljem…pa že ne vem,a naj sebe nazga pofotkam,da bo kontent…;-)))

kje hudiča nej dobim kej govejega.. dobivam samo.. te svinjske :)))))

bom pogledu, pa če bo, potem pošljem prav 🙂

Ojla, sprevržko, čaki mal, da jaz poljščine
pospravim, pol pa boš vidu ti hudiča, tja do
enih mene nau za spat spravt!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Je bilo zelo dogajajoce jutro;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

aha!!!

kji pa ti vidiš kšna jesen?

v mojih Butalih ni več 4 letnih časov
sta sam še dva v več variacijah (vroče/merzlo)

New Report

Close