Hmm Kot bi me luna nosila…
Se počutim,ko takole v teh jutrih osamljeno klofam po telih tipkah in skrkam mmm dišečo kavico….
Očitno ste se nastavili na bolj evropski čas he mi pa izgleda bolj na……????
En lep dan vsem skupaj ..naj vas lepa misel našega portala spremlja skozi ves dan
VSE KAR JE LEPO, JE VREDNO TRUDA…
Naj vam bo dan lep……naj gre vse kot po maslu..in hejjjjj dans je peteeeeeek…jupieeee:))))))
Dobro jutro, ranoranilka Muca in vsi ostali,
ki še pridete.
Morda je Niobči zaspala s tistim svojim kofetom,
a nista vedve že ob pol petih včasih s kofetom
po hiš hodile????
Lepo jutro vsem ………..
Jutro ********
Ne vem če spada tudi to u tisto čarobno paličico tam nekje, ampak ne škodi, če malce poškrabljam po tem forumu.
Jutro Muca tudi tukaj, pa dejva naprimer namignt;
**kar lepo je še traja in bo :)))))), da ne bo vrste (tuki) hihihi**
Lepo jutro in lep dan vsem ostalim!
Eh, ti murnček ti! Kar naj še bo lepo,
kar naj traja v neskončnost, naj se nikdar
ne konča in naj v tej lepoti zaživi tista druga
lepota, ki je očem skrita in jo je treba gledat
s srcem, mar ne ???
Dobro jutro tudi tebi.
Wauuuuu lepo je tole brat!
Jep ker ni časa prej in ker je zvečer utrujenost prevelika….muca že sedaj čekira maile,piše in se jezi tam k se mora…ker je delo delo in enkrat je treba stvari spraviti v pogon…pa tudi če je to zgodej zjutrej…..ahamm
tkole zgodej,še tolk bolj paše urejati vse to…….
sem frišna ku žemljica..hahahammmm
letim pod tuššššš….:)))
ja, je prov luštno gledat oblake.. z vrha.. samo kdaj bo spet to, pojma nimam…
Jani ne bo pilotiral ampak bo zabaval svoje goste. Tko!!! Bomo že dobil enga pilota ne de!!!
Aja, moj dan je tud petek.. pa ponedeljek.. pa torek pa sreda pa četrtek pa… sobota pa nedelja pa.. use, prov use.. dneve mam jest rad 😉
nioba!!!
Tudi meni ni noben dan odveč,ampak petek
pa daje občutek olajšanja in neskončnosti ,a ne,ker
traja in traja,kakor en petek je vse do ponedeljka…
Eh,kdaj pa kdaj.
Letos sem strašno nesrečna,ker gob ni,pa ne
najdem obvezujočega razloga za sprehode po gmajni.
O,med kako lepimi gorami ti živiš.
Uživaj,Jani.
Lepa misel..ampak tale lepo…ja.pri meni je to kot celota..in ne samo tisto vizualno, pri tej besedi LEPO se vedno vne huda debata, ker je potrebno definirat kaj je sedaj s tem misljeno lepo, na prvi trenutek pomislimo ja lepo..je lepo..fasada..na zunaj…ampak tega ne maramo..zelimo veliko vec. Na prvi pogled ze..nam pase videt lepo…ampak en mal kasneje..pa zelimo se notri v celoti videt vse lepo.Pa spet za nekoga je lepo to..za nekoga ne…vsake oci imajo svojega malarja, vsak na svoj nacin gleda, nekdo povrsno, nekdo res samo na zunaj, nekdo tako..najlepse pa je sigurno ce znamo gledati tako, da iz vsakega delcka potegnemo tisto lepo…z srcem;))ma je res zapleteno tole o lepo;))Joj..sem pametna u temle jutrcku…bom raje nehala, ker sem se tko zaninana…potrebujem tusa..pa kofija…Muca lepo jutro..in vsi ostali..draga gmajna..tudi ti postajas lepa…na zunaj in znotraj..na zunaj se lepo spreminjas v jesenkse barve, na znotraj pa se polnis z nami…lepo..pase in zadane…