Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek morje…

morje…

…čaka na sebata. Danes letim in vse do torka.

Jutro Gmajna

O spiconko..jaz pa ne grem in pika…dost ga mam..morja..za letos..ti pa le uzivaj..ta cas dol..ce ni vlage je najlepsi;))

Bos kaj greskal ti mene??? Poljub tja;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Še mal, da se spočijem. bom greškal te, bom. Pa ti mene.

Si dobila mail

Uzivaj dragi…pa rito namoci se zame..en mal..haha…greskala bom tudi jaz tebe..cak grem gledat mejlcek…

A greva prej se na malago..pa klinc gleda grlo;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Bom ritio in še marsikaj drugega namočil – upam hehehe

Malago, še malage, malage do nezavesti

No namoci vse..in to ornk,haha…u morje seveda;))…

No pejva..po še in še

najine malage…potrebna sem jo!

hehe..golobčka:))))))))

se zajček kar medi :)))))))))

gres z nama zajci..pejd no…bomo skupaj lizali..mmmmmmmm

seba.. ne ga srat.. zdej v tem mrazu na morje?

ojej :)))) lep vikend pa lepo morje :))))

Ah u morje. Jaz bi drugam ;o)))))))

MALAGA

Dejmo se vsi medit

A ti pa tud nimaš nkol zadost tistega ribnika?
😉
Jutro Seba!

Malago namreč hehehehe

Bolj sprostitveno. Pa tmalo pogledat

Zauh Jani

Jest že, sam moja ne

Zauh Sp

he..he…tole je vedno huje :))))))))))))))))))hahaha sonček

Saj se mi je zdelo!Tolk so potrebne,da mormo mi njih potrebe tu obelodanjat……pol pa mi cepoti izpademo!
😉

A lizanje ;o))))))))))))

To pa itak in zmeraj

mislim ej :))))))))

zajček si bo moral šamponirat uhljčke in usta umit ;:))) pa še učke ku tole bere,,,

Pa vid se ti je tut poboljšal, a? hehehehehehehehehehe

Te tut kaj prsti srbijo hehehehehe

OOOOOOOO…hihi…cak da te dobim…

Jebat ga!Bo že slabše!
😉

ja pa recta ce ni lepo lizat..ledija..bemti..saj nismo kaj drugega imeli v msilih..no lahko gremo pa lizat tud medija..lahko..se bolje za grucka

Se že bojim. glej, da boš nežna ;o))))))

New Report

Close