Dr. disertacija…
Ja, če bi hoteli definirati besedico LEPO, bi bilo to jako zapleten postopek. Ker je sam pridevnik lepo že sam po sebi lep, je sam pomen pridevnika, ki ga da samostalniku predvsem večplasten. Večina nas zna pridevnik lepo povezati z tistim kar vidimo, kar zaznajo naše oči in kar zaznajo naša čutila. Vendar, če pogledamo, pridevnik lepo lahko izraža tudi nekaj, kar ni moč zaznati samo z čutili in očmi, nekaj, kar se v nas naseli in nam da občutek sreče in veselja.
Torej je pri definiciji pridevnika lepo treba upoštevati tudi to stališče nekaterih znanstvenikov našega inštituta, ki se še vedno trudijo razvozlati, zakaj pridevnik lepo naredi v nas en tak .. lep občutek sreče in veselja…
O Jani, ti ga serješ.. :))))))))))
Pridevnik lepo izraža tudi krasen pogled na.. zarošeno steklenico laškega pira. Tko!!!
he..he..sem rekla da beseda LEPO..vname vedno eno “tezko debato”..hihi, ampak asociacija z lasko ma novo flasko..in to oroseno..jao..jao..mas prav…tudi to ti naredi lepo.Cmoko na cmoko..uzivajmo!!
p.s. A ves kaj se mi je vceraj zgodilo…jaz ne pijem alkohola..in zvecer mi je tko zadisal pir..in seveda sem natocila lasko si ga en mal u mcno flasko…Jani..tko je blo LEPO..pasal je..kot ne vem kaj. Se smejim, ampak kaj cem, ce je blo pa vse to res.
ne ga srat..pri meni pa ne, res pa je..da že po enmu kozarcku…je bil svet tko lepo okrogel…haha..ma ne no..nisem bla pjana..kje pa..jaz pa ne…
ne izzivaj spicon moj
Jani..jaz se upiram z vsemi stirimi..moja dva..gresta danes..jaz pa tamalcek pa ne..jupiiii..dost ga mam tega morja..konec meseca pa tudi jaz odhajam se dol ja..okej..pejmo skupaj pospravljat..bos v moji blizini??..saj ves radio centar..haha