Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek proklet

proklet

svet hudičeu…
bemu matr

o porka madona… kuva je pa zdej narobej?

jebenti sunce zajc.. razpizdi koga po .. čpini :)))))

ku me saj ne bi več blo….

zajček.. sej maš moj .. fon pa poklič.. če rabiš?

mah , Jani…
prekleta jaz , da bi vsaj me pobral…mene in to moje mehko srce..

proklet zajc hudičev…nej crkne

ma ku tko jokam…
ma ej….men je dost

zajček….

JTLC!!!!! velik!!!!

zajčkov kot si ti .. jih ne delajo več in zato te je škoda. Ne ti men.. pobral, ker bom hud bemti sveca!!!!!

pa še enga velikega lupčka!!! Za mojga zajčka!!! Tko!!!!

tele bom besede tvoje spravila..
kako lepa hvala tebi , hvala Jani..
ku zdele mi tok hudo..

tko je zajček tvoj , sam danes je tko hudo mi…..

proklet svet hudičeu

sorči vsem
tuki ku zlivam ves svoj bes nad sama sabo
ne brat
to mi pomaga …

matr kako boli……

……… slišiš, takoj !!!!

M.

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Tudi jaz sem tako rekla ene par dni nazaj..se zjokala ..pa je svet spet lep, lepsi, najlepsi…tko!!!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Nehaj..takoj nehaj…ne mislis tako..saj je na trenutek res videt, kot da je konec sveta..pa ni..tko da ves..zivis..in zivela bos naprej..ce ni nikjer nobene rame..evo moja je..zagrabi!!!!!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Koga je treba nabutat,sam povej!!!!
Cmoka Zajči…ne bit hud!Koristi grdoti! 🙁

Pa kaj in kje spet gori,oštja!?
Dej kr greva malo pohajat in kričat k vodi!
Božam tvoj kožuh!

zajček ti kar zlivej bes sem.. če ti le kej pomaga.. upam, da ti je zdej že odleglo.. vsaj… malo…

predvidevam.. kaj dogaja, pa ne morem n’č… lahko samo rečem…

ZAJČEK DRŽI SE!!!!!! Jani je s tabo!!! cmoka! pa lučko!! pa.. 🙂

zajček.. zakaj nisi poklicu? Zakaj nisi napisu.. Res da sem mel danes tri šihte, pa vendarle.. bi našel minutko al dve zate…

vseeno, kakorkoli že… en.. miren, stran od sveta večer, pa.. bemti tud ovni smo trmasti pa rogati in.. če si neki upičmo v glavo … potem to drži!!!

zajček, drž se, če ne prej, v ponedeljek zjutrej na.. branje. Cmoka!!

Lepa hvala moji prijatelji vsem tuki na moji temi brez izjeme , za tople besede in vašo pomoč , res !
Ko sem napisala ta post , sem šla dol z kompjuterja , ker so se zadeve slabšale in ni bilo možno pisat .
Sesuvale so se mi karte ena za drugo , popolnoma sem izgubila smisel , voljo , pravzaprav vse v kar sem verjela , ker se mi zdi , da res sčasoma ne zmorem več..
Ker se počutim tko zapuščeno včasih od boga ( napisala včasih , da mu ne delam krivice ..bogu ) , ker sem enega in edinega mnenja , kar se mene tiče , pa naj se ne sliši samohvalno , vredna presneto več kot mi življenje daje .
In odtod moja misel , da je vse prekleto . Kajti kako sicer , se mi ( če upoštevam , da sem zajček , ki ima rad in ljudi in živali , stalno pod prešo nečesa ).
Pa rada živim , pa se bojim umreti ( pa še kako zelo ) , samo včasih pomislim , bolje bi tako bilo. Prej nisem bila taka , je kar šlo. Zdaj pa , ja zdej sem pa trudna.

Zvečer me je neka deklica lepo pospravila ob osmih v posteljo , me umirila in sem zaspala . ..

Ps: Žal ne verjamem , da bo bolje …
mičken sem še v fazi ( ko se zavedam sicer , da je vse na meni , da sama edino lahko uredim kar je za uredit , samo nekje moram najti upanje , vero in moč …to sem pa zgubila.
Kaj ni tko , da v naravi vedno zmaga močnejši…no to pa jaz nisem…

Ojla, ljubica moja!!! Sem te pustila na
cedilu, kajne, ker sem imela druge
hude obveznosti. Poslušaj dekle, danes je
še hudo, še sveti in sveti, ampak, jutri, ko je
sobota, ko boš lahko malce dlje poležala in
v spanju tudi kaj malega pozabila, jutri bo
bolje.
Rada te imam, zajček moj, rada te imam.
Eno plišasto malo zadevico si vzemi naročje,
pritisni si jo k licu in vanjo izpovej vso svojo
bol, boš videla, kako ti bo odleglo. Pa …. saj
veš, ka mislim…. jaz bom !!! Rada te imam !
In ponosna sem nate ! Vsak tak udarec, ki
ga doživiš, dela iz tebe tisto testo, ki ga na
koncu ne moreš več gnesti, je pretrdo, ga ne
moreš več oblikovati in nategniti, kot bi želel.
Postane trda kepa, ki ve sama zase, da ji je
gnetenja dovolj in da bo to, kar je …. testo,
ki se ga ne da več gnesti !!!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Ker ima hudič mlade je bilo tisto včeraj le potrdilo..ko se enkrat začne sesuvat,potem ni konca..Dan je potrebno kar se da na miren način prehiteti…Ga vržti čez ramo biti močnejši od vsega sranja s tem,da ga pustiš zadaj..Stvari se že drugi dan začnejo šlihtat kot je potrebno…Problemi se tako ne vidijo več tako ogromni,kot so še včeraj bili…
Zato draga moja….bolečino pusti naj gre ven,ne tišči jo v sebi… Pa makar si zapoj tisto..
Kaj ti je deklica,da si tak žalostna…
Kaj mi je nič mi ni..me srček boli……meni pomaga,mi takoj zvabi solze v oči..
Pusti jih naj tečejo,to je tista bolečina,ki bo šla ven..Potem pa…kakor sem dejala akcijon..malce zaposli še druge,da nebodo imeli preveč časa te zezat..Naj ti bodo koristni…Saj ko bodo še malo ssvojo glavo miksali,bodo vidli,da je dela več kot preveč..in z njim pridejo tudi skrbi….
Vsaka stvar je rešljiva,le umirit se je potrebno parkrat globoko vdihnit in potem…spet zalaufa kot je potrebno…Naj te ne bo sram,povej jasno in glasno…..tudi tistim,ki se izmikajo..Zakaj bi tebi bilo težko-ti sboje delo opraviš tako kot treba,še več opraviš ga briljantno..Zato se ceni in povej..ne čakaj…Za vsako dobro opravljeno delo človek mora dobiti plačilo..zato……. kar pogumno!!!
Včasih mora človek kar iti preko sebe svojih zadržkov,,ker navsezadnje le zakaj bi trpel…če mu ni potrebno…
Zajček…vem da danes bo že lepši dan…si začutila to vsaj mičkeno…Verjemi..bo bo….poljubčka in drži se…..in kot sem rekla zaposli tistega alora ,dej mu mal vetra s tem..naj miga,naj …..papap letim v službo…

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Muuuuuuuuucaaaa !!!!
Dober dan,sedaj pa prosim,ostan !!!

Majne,ko bi vedela,da prideš,bi te počakala z vročim kufetom .
Najprej pa bi šilce najmočnejšega,ki požge vse vrste bacilov
prav do fundamenta in daleč naokoli.
Srečno !

Na viš, Niobči, pa nas je uslišala naša Muca,
pa je spet malo prišla med nas. Jojjjjjj, kok
se men to dopade !!!

Obema…Cmok Cmok…))))))

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

New Report

Close