Jodl diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii….
Dobro jutrooooooooooooo!!!!!!!!
Hej gmajna, evo ajm back :))) Seminar v Šentanelu na Koroškem je uspel, preživeli smo in moram reči, da je to.. eden lepših delov naše prelepe dežele…
no zdej sem spet tukaj, bomo valda kej napisali danes tukaj, ko je blo dva dni .. kot vidim.. en sam .. dolgcajt :)))
Dobro jutro še enkrat vsem skupaj in.. YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
It’s MONDAAAAAAAAAAAAAAAAAAY!!!!
hehehehe zeko 😉 ne ti men, da to ni lušten dan ;))))
Japajade..no okej..saj je res lusten dan..kot vsak;))…in soncek sveti..in lepo je..in vse disi ze po pomladi..ma kaki..haha..tko gre ena pesem…in jaz grem dons se gobarko..sam da se mi novjo zdaj vse gobe poskrile..ablubm, da jih bom po gobarsko popedenala tam u gozdu..Jani gres z mano u gobe..pejd nooo…bo tko lepo..aha..pa se en majhen piknik bo…tam na jasi sredi gozda;))..cmoko na cmoko…
No, jaz obozujem gobe..in gobje jedi..ampak nabiram gobe bolj ljubiteljsko..zaradi lepote gozda..in vse kar vidis ob tem..in piknik tist tam..bi bil kao…neki pozni zajtrk…zato bi naju gobe sam gledale…in midva njih nazaj;))…gres pol al ne..haha
ha..ha…pitam se pitam kam bi midva lahko se buljila;))..haha..okej..ne bom kle..ablubm;))..saj ves, da je treba gledat vse kar imas pred ocmi…cmoko na cmoko..greva..se vidiva tam…lepoo…papa
ps.s bemti ne vem, ce bova midva sploh kaksno gobo vidla skupaj;))..ker bodo najine ocke sam ke gledale;))..
ja u naravo..in njene lepote;))…jao..jao.sva lumpa…haha
Daj ga..lumpa..k te …cenzura…lubcka obema..zdaj grem pa po gobe..no Jani pejva…zvercka..tebi pa pol na mejlcek napisem se kaj..papa..draga moja!!!
s.p. Zvercka..poglej u ladlc…nujno!!!!
hahahaah, kaj je ta Slovenija mala :))) Ja, res je blo pestro v petek… Najprej smo mel fešto pr Marinu, tam do 1 smo bli gor, ker smo spali pri Lužniku, smo jo potem mahnili peš… 700m so rekli da je, vendar je po cesti skor 3km… no in tam smo pol… mel fešto do.. pol petih :)))
si ti mela ohcet gor? Ker v soboto, ko smo šli še na kosilo gor, so se glih ohctarji pripravljal za eno fešto.. no sej ne vem al je bla ohcet al ne 🙂 v glavnem fešta je bla :))))
ampak, res je lepo v vašem koncu.. tko.. odprto, pa prjazn ldje.. hehehehe sej tud žverca lahk prjazna se mi zdi ;))))
hej, lep dan!
Jani
kar čez breg bi se skotalili, pa je…. hm, po moje so pri Marinu tako predvidevali, zato pa so vam dali tako informacijo…:-)))
Ja, bila sem na tisti ohceti, zato tudi vem. Škoda, če bi pa vedela, bi pa prejšnji večer prišla malo zijale pasti….:-))) Drugič le povej, prav?! :-))) Bova katero v živo rekla. 🙂
hehehehe saj smo gazdo Janeza pol zafrkaval zarad tistih 700m.. no nas je 12 moral potem gor pa dol voziti, tko da.. nam je s tem vrnil :)))
Hej žverca, si ti prov od tam.. al si v dolini :)? Res je lepo tam na tistem koncu Slovenije… pa sam tud živim med hribi, ampak tukaj se pozna.. da so okoli Alpe.. samio strmi bregovi, gor pa.. k si enkrat pr Marinu.. pa pogled na okoliška posestva.. pa Peca se vid z Avstrijske strani pa Urša tam na Dravogradom.. 🙂
ma ja.. ko bom jest spet v vašem koncu… mogoče pa kmalu kaj se ve :)))
Lepo mej!
Jani