Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek RES ????????????

RES ????????????

Dobro jutro, gmajnica in en lep dan
vsem.

Odprem net in na portalu misel, ki me je
posedla:

————-
“Ko človek nima tistega kar bi rad …
mora imeti rad tisto kar IMA.”
————-

In zdaj bom najbrž cel dan premišljevala o tej trditvi, ki je v nekaterih stvareh lahko tudi kontradiktorna. Vendar pa, misel je čudovita, enkratna. In posvetila ji bom še nekaj svojih ….. misli.

Lep dan torej vsem! In imejmo radi tisto, kar imamo, če že ne moremo imeti tistega, kar pa bi tako zelo radi imeli.

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Res je…..zdej si me spet spomnila na mojo mami..oh zlata mami…..med drugim mi vedno poudarja tudi to…lepo si naredi,uživaj… sej veš drug ti ne bo….Lupčka moji zlati,ampak res zlati mamici kar od tule……

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

lepo lepo Marija.. še kako lepa misel 🙂

dobro jutro in… ja, je treba met rad tisto kar imaš, da ti še tisto ne pobegne :))))

hehehe muca.. tajming ;))))

:)))*** sva skup trčla yesssssssssss…)))

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

vsake tolko.. glede na redkost prometa je to že uspeh a ne :)))))

aham….**

hehehehehe :)))))))

New Report

Close