Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek zajcek

zajcek

Pogresam nagajivega zajcka! Kdo kaj ve, kje je? ¸

Ceprav poznam njegov pogum in vem, da enkrat mora reci: “HOP”, se iskreno bojim zanj! So v zivljenju trenutki, ko se moras odlocit in izgovorit Hamletove besede.. To ne more nihce drug namesto nas.. Tako je pac..

Kaj vem zakaj, moral sem to povedat. Morda so se najine misli nocoj posebej dotaknile in sem trdno, res trdno stisnil pest zanj! In se vprasal: Le zakaj zivljenje udari tako dobre ljudi?

Kjer koli hodi, naj ga spremlja vsa sreca in velik pogum. Pogosto mislim nanj in verjamem, da mu bo uspelo doseci svobodo.. Sreca pa bo potem potrkala sama na njegova vrata… Preprosto mora, ker nas zajcek to zasluzi.. Verjemite tudi Vi in BO!

SREČNO ZAJČEK!

Ljubezen je drugo sonce, ježek

……. ježek …….. moj podpis in
tudi tebi srečno !

Drugega ne zmorem več!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

zajčku velicga cmoka pa lučko, ježek, tebi pa hvala za skrb.

Jani pogreša zajčka in … ve da se bo še vse dobro izteklo.. za zajčka.

Zajci..le beri te ježkove besede..le beri…toliko je v njih..samo podpisem se zraven, ker so moje želje tebi enake. Preprosto zato, ker te imam rada in ti želim vse najboljše, ker si to zaslužiš!!!
Poljubcek na tvoj kozuscek…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

ježek ježkasti

moja malenkost takoj podpiše vse kar si napisal.

zajček mora samo še tačke obrusit
pa BO, ne de

škrat vornih drži pesti in upa da bo to asap…

kej morem, bohve zakaj je dobro
biti nepopravljiv optimist………

mogoče da se je tako lažje spopadati
z vsakdanjo realnostjo, ne vem….

če druzga ne pa škrat vsaj ve česa on
BI Ne
(če mu že ni zmeraj jasno v teh mojih Butalih kaj pa on BI, ne de)

Še so čudeži…juhuuu –ma ježek ****+++***§§§§**** uhh no…..:)))))

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Ljubi moj ježek..

…tisti večer , ko si se spraševal , ali se morda niso dotaknile najine misli…ne boš verjel………PA ŠE KAKO ..SO SE….ravno ta dan in kasneje v noč , sem premišljevala ..napišem ti mail ali ne…rabila sem te…mogoče celo ti ga bom…če v življenju veliko ni res , je zelo res kako v mislih si mi bil…

lubija
zajček

New Report

Close