Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ČEBELICA MOJA , tole je prevod tvoje pesmi ki mi je šla do srca !!!!!!!!

ČEBELICA MOJA , tole je prevod tvoje pesmi ki mi je šla do srca !!!!!!!!

Ceprav se ne vidiva kaj veliko
niti si ne piseva kaj veliko
niti si ne telefonirava kaj veliko
vedno vem da bi ob vsakem casu
lahko poklical-a, pisal-a ali te videl-a
in vse bi bilo popolnoma enako
Ti bi razumel-a vse kar mislim (razmisljam)

Najino prijateljstvo ni odvisno od tega
ali sva skupaj
Je globlje od tega
Najino zblizanje je nekaj znotraj naju
kar je vedno tam
pripravljeno da si to deliva
vedno kadar je potrebno

Tako prijeten in topel obcutek
je vedeti
da imava taksno zivljensko
prijateljstvo…….

PS:
niti nimam občutka krivde , niti ga nimaš ti , ker vedno obe veva kje je ena ali druga….razlika je le ….da sem jaz tele zadnje mesece down , pa se bi najprej rada mal pobrala pa pol težila ko bi ti men lažje pomagala.
Hej čebeli ********************

Vidis..zajci..se ti sploh zavedas..kaksne clovecke imas okoli sebe…se???In pomisli malo zakaj je temu tako..le zakaj..naj ti zasepetam..zato ker te preprosto imamo radi…okej..kapišššš…daj mi smrcek..gor ti popam enga velizga lubcka..in zdaj imej lep dan..to je ukaz…in pika!!!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

ja sonči za tuki vem !!!!!!! Vem za vse vas…se zavedam , pa kako lepo je tako zavedanje.
Sej bom dala smrček gor , sam a sem lohka mau bolj divja ?
Ker kaj pa vem , me grabi ena jeza nad vsem , ko se počutim nemočna , pa se pol črpa energija , ko mau pizdim :))) hehe sej ne na vas….

sej te ubogam no…..

Ja res je od sile….)))))

češpljca knedlova,večkrat bi se lahko oglasila da veš!!!

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

ja divja..seveda..taka si mi se bolj oki-doki..kot rada reces ti…bodi original..divja..nezna..vesela..zalostna..taka si..in taka..ostan…in evo..popam na divjega smrcka lubcka za lep dan;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Padeš lahko čisto sam, da pa se pobereš, potrebuješ prijateljeve roke.”

New Report

Close