Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tudi Seba se poslavlja…

Tudi Seba se poslavlja…

Ja, tudi jaz. Prišel je pač ta čas. Čas dobiti odgovor na post. Postal je zelooooo dolg. Malo me bega. Morebiti sem pa vsega tega jaz kriv. Ampak ne vem, kaj sem narobe naredil. In ne mislim se smiliti samemu sebi. Ni mi všeč ta temačnost na forumu. In vztrajati cel dan dokler se kdo ne obesi sem gor oziroma čakati drug na drugega. Včasih je bilo drugače. Po 100 postov na dan – ali še več. Samo veselje je bilo. JA, BILO!!!

A si res nimamo kaj povedati?

Če si nimamo, se pač lepo imejmo vsak po svoje.

Hvala, ker ste me sprejeli medse.

Lepo se imejte.

Mogoče se še kaj vidimo oziroma kaj napišemo

ČAO

Pismo Seba, prej kot odbrzim, samo tole: ne odhajaj, zahtevaj jasen in glasen odgovor tu – ne tam zadaj! Kaj si ti kriv? Čemu? Si se vpletal kam ?
Mislim da ne. Tudi jaz ne? Naj razčistijo sami med seboj, mi tukaj pa bodimo to, kar smo bili doslej – prijatleji v klepetu!

Marija

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

A danes pa tebe luna matra frend?
Jej,jej..smo ena liga tu zbrani…;-)

Takoj nazaj!

Seba, ne bom opravičeval mojega.. nejavljanja na forum vsako minuto… enostavno lahko rečem samo to, da me od tukaj ne premakne ne konj ne vol.. sem pače den od 3 mušketirjev, ki so imeli čast… doseči odprtje tega foruma… no od treh sem ostal sam.. vendar ste tukaj vi. VSI. Res me zadnje čase matra čas.. za javljanje in čakanje na odgovore, ga je enostavno premalo… pa vendarle seba, ne bom te prosil, kot do sedaj će vsakemu, tudi tebi: Če je to tvoja odločitev… mej se lepo in, pridi še kdaj sem gor, pa kakšno.. zapiši 🙂 Če pa ne pa… vso srečo tebi in tvojim doma.

Lep večer, lepo noč in lepe dni, kjerkoli že boš!

Jani

Na spodnjem postu……..

Gmajna ni v zimi…niti ni nikoli bila……..
Če je komu pri srcu mrzlo tu pri nas..naj izvoli in naj gre svojo pot………..l

Zaželjeni tukaj so vsi,dobrodošli tudi….bemti zajček kje maš tista pravila naše gmajne ajdi prlimaj jih za tiste k ne vedo……..KI TAVAJO PO NAŠI GMAJNI V MEGLI…..

NE DOVOLIM PA NIKAKRŠNEGA ZAVAJANJA IN PODIKANJA,ŠE MANJ PA ŽALJENJA TUKAJ….zA VSE KI TEGA TUKAJ NE RAZUMEJO ADIJOO…:))))mAJO PROSTO POT!!!

jA dovolila sem si to napisat ker tukaj ne rabimo pobirat smeti…..in sem ena od prvih gmajnarjev tuki……nam je tukaj čist fletno……in nam tudi bo….!!!
VSI ZA ENEGA EDEN ZA VSE!!!! Jep!!! TAKO!!!

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Dragi Sebi !

Takole pa ne bo šlo !!! Pa veš zakaj ? Že zaradi mene ne . Ko si prišel na ta forum , sem bila tvoj mentor ! Kar lepo ne bom prav nič kako se že reče , skromna al kaj vem , ampak si bil tukaj vpeljan z mojo pomočjo :))
In kako si dovoliš pustit tvojega mentorja na cedilu , še predno narediva diplomsko nalogo tuki in jo pregledam ?
Lahko to narediš?
Sva ali nisva prijatelja ?
Sem ali nisem bila iskrena in sem še vedno , do tebe .
Si in ali mi ne pomeniš veliko ? Kot pravi dober in meni ljub prijatelj !
Neskončno te imam rada , takega kot si.
Tako lepo in iskreno prijateljstvo naju veže že od samega začetka. Je bil tudi ja , prepir med nama , ampak to naju je samo še bolj povezalo !
Bemu Sebi , sem se odprla tukaj s svojimi čustvi .
Vrni se !

In prosim nujno moram govorit s teboj , lahko takoj ??

oki !
Bom te čakala tuki…

New Report

Close