Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sonce…….ki ni sonce……

Sonce…….ki ni sonce……

Najprej se iskreno opravičujem vsem mojim na tem forumu , ker sem stvar prenesla sem . Opravičujem iskreno , ker vem da ne maramo polemik itd..
Hm , hudica nisem vedela kaj se dogaja . Res ne kljub ” kao ” nekem štrikanju odzadaj in podobnih norosti . Videla sem zadevo včeraj zvečer šele. Zaradi objektivnosti mojega odgovora , da nisem pisala v ” efektu ” , sem stvar prespala . Z drugimi besedami , tole pišem premišljeno in prav je da nekdo reče bobu bob !
Recimo takole…tukaj je copy posta , ki me je dobesedno prizadel , čeprav ne gre za mene. Toliko za tiste , ki ne vedo o čem gre in kaj me je prizadelo , ne samo razjezilo . Kako le si nekdo lahko dovoli takole pisati o nekomu , ki ga niti pozna ne. Ker jaz Mariči poznam in to zelo , zelo dobro , si dovolim pisat tale ugovor . In vse kar bom še napisala lahko argumentiram !
____________________________________________________________Avtor: SonceK
Datum: 05-11-03 07:01

Bi ti rajs tole poslala tebi osebno na mejl…ker menim,da bi bilo bolj primerno,ker se tice samo tebe…pa okej..ce me ze vi tukaj spikate..bom se jaz tebi namenila tukaj..tole:

Jemlji forum kot forum..uzivaj..kaj strikate v ozadju pa me ne briga..to ves ti..in tvoje-tvoji..uzivaj in ne pisi mi tukaj kao..da te ne maram-vas ne maram…nehaj no..ko dobro ves kako in kaj…zato so te tvoje besede tukaj res nepotrebne…in ravno zaradi tega kletka ni vec kletka..ampak eno bojisce…ko nenehno nekdo nekaj strika..spika…ce ne kle pa v ozadju..in tega ne maram..in ker nisem hinavc..ne znam bit…ker sem iskrena..tega ne morem in mi ni potrebno prenasat…ampak nc bat Marija..si svobodni clovek in lahko uzivas kjerkoli…in jaz ti to iskreno privoscim..naj bo to tu v kletki..ali kjer te je zelja…imej se lepo…

___________________________________________________________

Komentar:
Kar se Mariči tiče , ne piši ji na mail . Ne samo , da ji nimaš kaj , nimaš nobene pravice vznemirjati jo . Sonček , ne samo da ji ne sežeš do kolen , še daleč si od tistega kar je ona ..zelo daleč…Mariči je človek , ki je meni osebno , poleg še nekoga tukaj toliko pomagala , pa evo , ne samo meni , ( ne z lepljivimi sladkimi besedami ) , marveč konkretno , da si ne bom dovolila , da jo kakorkoli in česarkoli obtožuješ . Sploh pa ne štrikanja in ostalih tvojih umotvornih besed . Ne vem ali ti sploh veš , kaj je pravo prijateljstvo. To ni egoizem in posestniško obnašanje. Prijateljstvo je nekaj čisto drugega. Res pa je , da se tega ne da naučit , to mora biti v človeku samemu . ..
Te lastnosti nima vsakdo , Mariči jo ima. Pa še marsikdo od nas tukaj ” tastarih ” na forumu.

Na tjavendanu ni in ne bo bojišča . Tu smo vsi zaslužni za mir , ki ga uživamo in se ga trudimo ohranjati . Veš , poleg mušketirjev , si tudi jaz lastim pravico povedat , da sem marsikaj naredila , da je ta forum ostal in se lahko družimo na njem. Zato ne mislim pustit , da svoje spletke in intrige ( namreč ti si tista , ki vehementno mailaš našim tukaj )prenašaš na ta forum.

Primož , če tole bereš …kot vedno imam svoje besede podkrepljene z dokazi in bova o tem govorila…

Dalje…
Lepo , da si iskrena . Le zakaj meni ni potrebno tukaj v vsakem mailu in postu opozarjati kako sem iskrena kadar kaj rečem ali povem ????? le zakaj ??? Tebi pa je to nujno .

Skratka za vraga milega , daj že enkrat mir !
In naj ti res bo zadnjič , da si se lotila Mariči !

Takih reči,mi oprostite vsi, ni niti najmanj lepo brat!!!!!!
Prosim malce več strpnosti med vsemi!
Pa a smo prijatelji,al ne,oštja!!!!????
Žalosten sem.

se ti ne zdi , da si tole napisal pod naroben post ?

zakaj to nisi napisal tam , kjer je bilo potrebno ????? kaj me razumeš????????

Draga Zajči!
Če bi se mi zdelo praav pod vsak čuden post replicirat…bi moral na glavo nataknit čelado,pa mitraljez v roko.
Ker mi pa meni foruma predstavljata zabavišče in ne bojišče,se mi pač zdi primerno oglasit se samo takrat,ko gre vsa stvar daleč preko.
In tokrat vas je nekaj res šlo čez.Brez zamere.
Uživajmo!Premalo časa smo na svetu,da bi se zaradi tega morali še na prostorih,ki so namenjeni zabavi in sprostitvi…..obnašat kot Slovenceljni!
A je to tako težko realizirat?

hmmmmmm… kaj če bi.. napisali čez vse.. PEACE?

enkrat davno smo imeli zgago tukaj… ki je izzivala podobne replike in vemo kam smo zaplazili. Na žalost me zadnje čase ni več tolilko tukaj gor, na uni strani se mailam.. ma skoraj n’č in res mi ni jasno, kaj se dogaja.

Zajček, vem in ti zaupam, ker te poznam, tudi osebno in vem, da tole nisi napisala iz efekta, ampak s trezno glavo. Poznam, tudi osebno, našo Mariči in vem, da ona ne šikanira in ne špika in … je punca da se reče… na kubik 🙂

SončeK… tebe poznam samo tukaj preko postov.. zato o tebi ne morem soditi drugače, razen po postih ki si jih napisala.

Vendar za boga milega punce… a je treba res… vsako besedo narobe razumet? Ali je potrebno res vsako besedo takoj napisat in ne še enkrat prebrat? Ali je res nemogoče napisati besedo brez tega, da se vprašaš, kako bo pa to nekdo drug razumel?

Punce!!!! Če ne bi bilo vas tukaj, ne bi bilo Janija pa Bina, pa Matuzale pa.. v tistih časih je bil en Mitja…

Buš bi rekel.. god bless you.. jest pravim… dejmom popaziti na besede, ki jih pišemo in se zraven vprašajmo, kako jo bo razumel tisti, ki nas bere, pa bo tukaj in na vseh forumih veliko manj.. prepriov in šikaniranja…

Zdej moram.. spokat za urco… lepo se mejte!!!

Jani

New Report

Close