Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Spat grem :))

Spat grem :))

Tkole zdejle grem pravzaprav gledat film . Na Hallmarku ! In ker sem zaradi vas ( ker vam tuki pišem ) spregledala naslov tega filma , imate nalogo , da mi pač po občutku napište naslov le -tega . V to , da ga tko al tko ne bom videla do konca se ne spuščajte ( ponavadi prej zaspim ) . Žal :)) Sicer pa kdaj ste še vidl , da zajček gleda TV. Niste ? Pa ste zihr ?
Cmoke!
Nočko !***

nočko,pa lepe sanje..jaz pa moram pisat seminarsko..obup…….Pa bi tudi najraj kar zaspala..heheh ojej

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

nočko muci :))
No, sem zaspala . Verjetno takrat ko je bilo najbolj zanimivo . Nič novega , vedno je tko ): .
Je hudič pisat seminarsko zvečer , ko je človek na moč utrujen in bi samo še zaspal . Pa si naredila kaj ali te je zmanjkalo..

cmočka…jutranjega

jUTRO

jA SEM NAREDILA JEP…PA ZDEJLE TUDI ŽE NEKAJ..TKO DA SEM NEVEM OK KOD KAR PRIDNA..HEHEH:))

Jutro lepo jutro,še lepši dan..ja ga je fino zelo zgodi zastavt..
Upam in želim,da bi današnji dan bil malo bolj gut..ker včeri smo bi pa vsi za en drek čez dan….
Danes ja en kup obveznosti,pa ne samo služba..pa še popoldanske nadure za veter..a mormo bit..tko da bom imela kar pestro….
Pridem enkrat kasno domu…..Ja tak je life..jjjjebat ga..haha

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Kua pa je to hallmark? Nov avto?

ojej :)))))

Pozdrav tja na jezero k muci in v Zzajčjo dobravo našemu zajčku!
Lepo jutro, dragi dekleti! Zdej grem cunje zlagat, pa se še kaj beriamo, ne de!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

hahah ja sevede…kanal bučko….kaj si me včeraj nasmejal….:))))

He jutro..jaz sme jih že..jep ša obesla tudi že nekej..pa oblekce na kuček prpravila..zej mam pa en par minutk čist zase..jep ob kafetku ja…..
Ma ugtavljam bemti,če ne pijem preveč te kave..me nekam čudn zvizga že v želodčku…

No kajs me hotla..aja Marija tud peglala sem hehe ugani..
Zdej pa čaam tako lepo umirjeno,da bo ura čas,ko bom zbudla še mojedva sončka….eden v šolo..drugi z menoj v vrtec…
Ja spet eko..tak je life..kaj češ…)))

ma vem da je kanal… samo tuki na vasi vidmo samo 5 kanalov plus unga, k ga je skopal sosed zato,da voda odteka stran od bajte :)))))

Bemti!Kako slabo spim zadnje cajte.
A sploh kej spim?
Bom nemara tud jaz isto terapijo izbral:se zabrisal pred TV…pol pa dokler oči zdržijo…ni vrag,da enkrat ne zaspim,kot top!?
Včasih so imel vsaj konec sporeda in je bil tist pomirjujoči sneg…tisto vam povem je bil pravi balzam za oči in ušesa!!Jaz sem vedno zaspal kot ubit…tud sred belega dne,sam da sem tist sneg na TV videl.
Dejte nam sneg na TV nazaj!
😉

kua pa jest?

vatanajslajf :))))

jutro

kaj pa od greznce hehe

zauh jani

prideš kasno:))))))))))
ma o kakeem je vetru govora ?
hehe je zajček čist odbit pa nima pojma….

televizione Jani televizione….
bemu a ne veš…
prid pa gledava skupi:)))))))))))))

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
hahahahahaha

Ojla ljubi , si spau lepo?

Veš da. Pa ti

ah ja.. od greznce tud ja :))))

zauh seba in en lep torek!!

Kaj se smeješ?Pa reci,da ni res!
🙂

hehehe sej sem napisal da pr nam vidmo samo 5 kanalov pa še unga, k ga je sosed skopal, da voda ne teče u bajto :))))))))

zajček… cmoka!!!

tut tep. pr men bo. ker je COLNGA hehe

Hojla..ja tak veter veš ježek..ko greš zjutri na šiht ob 8..pa prideš domov ob pol devetih zvečer..jep šihtal smo tolk dolgo…Sam ne me prašat zakwa? Za đabe bemti..to se šteje v moj delavni čas..tko da nobene nadure..KRIMINAL!!!

ooooo odkod men zdej ježek na misli..uuu to pa nekaj pomeni!!!!!!!!!

JEEEEEEEEEEEŽEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEKKKKK!!!!!!!!!

New Report

Close