Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Saško!!!!!!!!!!!

Saško!!!!!!!!!!!

… čeprav te tukaj ni več… vem da kljub vsemu nisi pozabil ne na nas ne na gmajnico ne kaj drugega… tud mi ne pozabljamo nate, tako da…

Ker so se ti danes spet premešale številke, ker si postal leto žlahtnejši, ti želim veliko lepega, doživetega, presmejanega in seveda tisto, kar je najbolj važno… veliko zdravja. Prov zdej ga potrebuješ največ, zato še enkrat, vse naj naj za tvoj rojstni dan!!!!

… ja … ni kej … staramo se vsi po vrsti ane :))))))))))))))))))

SAŠKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO …. tudi B. ti želi en cel kup zdravja in lepih trenutkov … in ostalih pocukranih zadev … lubčka veliiiiiiiiiiiiiiiiiiiizga in vse naj naj naj naj ….. en kup špi****ov… pa kak ananas s parmezanom … in … to je počasi dovolj 🙂 …. puščam prostor še za druge 😉

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

še enga lubčka … da bi se čimprej pozdravil !

B.

hehehehe očitno mora met eden RD, da se pojavi tuki naša… Barbiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii……

ojej…. mislim 🙂 torej je le še kdo tukaj, ki samo bere pa se ne oglaša….

Barbara.. čakam na tvoj RD da ti pošljem lubčka al ga lahk kr zdej :)?

lubčka! pa še enga, če bo slučajno minilo spet en kup cajta, da se oglasiš… lubčka 😉

: :))))))
\
/

mislim :)))))) BB

Ni kej…Naj ti bo lepo….še na mnogo let….Vse najboljše…:)))****

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Hoho, tut od sebata. Še največ pa zdravja. Sploh zdaj ko ga rabiš

🙂 … živjo sončni Jani 🙂 .. haha … ja … včas mal pogledam kaj dogaja tuki … sam kaj ko ne štekam nič nič niiiiič 🙂 … sej mislim na vas … kr naprej … vračam lubčka tebi … in ostalim 🙂

… se mal švercam iz službe zdele 😉

B.

🙂 prov n’č važno s kje se švercaš 🙂 Full vesel, ko vidim .. my old friends :))

jutro mačka

aha imamo te

🙂 … hej … a sploh lahko verjameš … da se poznamo že več kot … 2 leti 🙂

uaaaaaaaaaaau :))))

hmmmmmmmmm … kaj pa zdej ……. ?

še enga lubčka ;)))))))))

…. hmmmm, jest mam včasih občutek, da se poznamo že cel lajf… pa v bistvu smo se enkrat al pa dvakrat videli…. :))))

dve leti.. bo treba nardit obletnico ;)))) Hej.. mislim da je 17.11 2. obletnica tega foruma :))) moram pogledat 🙂

Barbara 🙂 lepo te je spet prebrat tuki :)))

hahahahaha 🙂

ja sej sem že gor napisala …. staramo se … ni kej 😉

po riti bo treba. Tebi nažalost, meni na srečo hehehehehe

bom pripomnil nekaj. To je ko vino. Starejši si, boljši si

:))) … kolk si prepričan :)))

opa, I like you ;o)))))))))

… TOLE SI PA JE ZA ZAPOMNIT 🙂 … se strinjam 🙂 … kaj sem že stara … hehehehehe 😉

stara toliko kot se počutiš, bi rekla moja nona

hehehehe stari smo tolk kolker se počutmo.. jest prov mlad ;)))))) tam ene… 18 ;))))

Aha!!!!

:)))))))))))))) khm :))))

Jani, mam prov al nimam

New Report

Close