Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek KAKŠNO JE …

KAKŠNO JE …

…. khm, hkm…. e………stanovanje ????

Tone je prišel v šefovo pisarno in mu rekel:
“Šef, jaz ne morem delati. Moral bom v bolniški stalež, saj me tako grozno boli glava, pa grlo, na sploh sem tudi zelo utrujen.”
“To je pa skoda. Pa ravno zdaj, ko vas najbolj potrebujem. Morda pa lahko se preprečite razvoj bolezni. Veste, kaj jaz naredim, ko se počutim slabo? Z mojo ženo seksava, da se dobro spotim, pa se včasih se isti hip bolje počutim. Poskusite še vi !”
“Prav, šef. Bom poskusil pa vas bom potem poklical od doma,” je dejal Tone in odšel iz službe. Cez tri ure je pozvonil sefov telefon.
“Šef, Tone tukaj! Vas predlog je bil super! Spet sem zdrav! Nič več me ne boli glava, pa grlo, pa prav dobro se počutim! Ja, pa kako lepo
stanovanje imate!”

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Oče pride domov in zasači svojo hčer z vibratorjem. S solznimi očmi jo vpraša, kaj počne ona pa odvrne:
“Imam 26 let, sem grda, debela in nezanimiva. Boljšega si ne morem najti.”
Naslednji dan pride hči iz službe in najde očeta, kako gleda televizijo. V eni roki drži pivo, v drugi vibrator. Hči ga vpraša:
“Kaj počneš, oče?
“Z zetom pijem pivo.”

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

:))))))))))))))
Hudiča! :)))))))))))))))))9

> Za dug život trebate ostati u formi. Moja baka je u 60-oj počela hodati
> 10 km dnevno. Danas ima 97 godina i nemamo pojma gde je.
>
>

New Report

Close