Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kako oprati cicibanove copate?

kako oprati cicibanove copate?

Ker se naši pikici noga blazno poti ji tudi copatki kmalu začnejo smrdeti. Pa me zanima kako se lahko opere cicibanove copatke. Kolegica jih je namreč dala v pralni stroj, pa so skoraj razpadli, na roke pa tudi ne vem, če se spravi tisti vonj ven oz. če se jih sploh lahko pere, ker so lepljeni? Hvala.

Jaz jih dam vedno v stroj pa mi še niso razpadli, ravno v petek sem jih dala, tiste, ki jih ima v vrtcu (ker je ta teden princeska pri babici na počitnicah)!

Oprala sem jih skupaj s temnim perilom in posušila na radiatorju in so prav lepi!!

lp
n

Jaz jih v pralnem stroju, tudi cicibanove usnjene čeveljčke vržem kar na 60 stopinj med perilo, da preveč ne tolčejo in se ne obtolčejo. Do sedaj se mi ni še nikoli nič razlepilo, čeveljčki pa so kot novi.
LP
K.

Vedno jih operem v pralnem stroju, jih lepo poravnam in posušim na radiatorju. Vse v najlepšem redu!

ja, jaz tudi še čeveljčke in supergice, vse v stroju….

lp
n

Tudi sama perem tudi Cicibanove copatke v stroju, na 40°C in na programu za občutljivo perilo.

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Barbarosa,

Razmisli malo, če so Cicibanovi copatki sploh ustrezni. Nam niso ustrezali – so se našim trem otrokom tako potile noge v njih, da je bila notranja usnjena podloga dobesedno mokra. To verjetno tudi zato, ker zunanji del ni čisto iz naravnih materialov. Zato namesto copat sedaj uporabljamo kar letne sandale iz mehkega usnja na paščke – tiste tavišje do gležnja; tudi najmlajši, ki šteje 18m… In o potenju ni sledu. In perem v pralnem stroju brez težav.

Našim otrokom so se noge potile v skoraj vsaki Cicibanovi obutvi – poleti in pozimi. Tako smo prenehali s kupovanjem. In to takrat, ko sem kupila poletne Ciciban sandalčke z oznako BIO, pa so netki, ki držijo pašček k ostalemu čevlju po 1 mesecu uporabe na bosi nogici na notranji strani zarjaveli – ja prav ste prebrali! Sem jih nesla nazaj in niso skrivali presenečenja, saj pa priznali, da to ni edini primer…..Toliko o kvaliteti Cicibana. Razumem, da se zalomi, ampak pri obutvi za najmlajše pa tega ne toleriram!

Mi smo sedaj zelo zadovoljni z obutvijo znamke ECCO in GEOX. Mehka in prijetna za nošnjo.

Lp,

Alias

Hvala za vse informacije. Upam, da bodo tudi meni zdržale.

Alias, jaz sem jo poleti in zgodaj jeseni namesto v copatke obuvala v teva sandalce pa se ji je nogica vseeno potila. Drugače jih zelo dobro nosi in sem kar zadovoljna z njimi, je pa res, da glede na ceno niso tako kvalitetni, kot bi pričakovala. Meni so se že po par tednih tiste luknjice za zapet tako scufale, da jo komaj najdem. Za spomladi sem pa že odločena, da ji bom verjetno kar ene geox čeveljčke kupila, ker poznam kar nekaj mamic, ki jih kupuje in jih zelo pohvalijo.

Alios, pa lahko še napišeš ceno ECCO in GEOX copatkov in čevljčkov?

Ciciban je čisto OK!

Nekaterim se nogice potijo tudi v GEOX copatih!!!

Tudi jaz sem jih prala v stroju, malo so obledeli, ampak kar je najhuje, uničil se je opetnik in to pri vseh treh parih. Ker so bile še zelo lepe (št.20,21,22) sem jih hotela obdržati za drugega pikca in tako so se pri pranju deformirali, postali bolj trdi in mi na misel ni prišlo da bi jih obdržala, ampak so romali v smeti. Dejstvo je, da nobenih ne bom več prala. Prala sem jih na 30 stopinj.

Geox je običajno takoj po novem letu 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} znižan in pride na ceno cicbanovih copat. Primerjava enostavno ni možna. Preverjeno!

[url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/u506550.png[/img][/url] [url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/p506563.png[/img][/url]

kje pa prodajajo geox copate? Mi smom kupili prve od super fita, zdaj ima cicibanove. Res je, da so se mu noge prej manj potile, pa se superfitovi so prelni pri 30 stopinjah. Bi probali v tretje z geoksom , a jih see nisem zasledila. Po možnosti v Mb….

Draga sally,

imam občutek, da si me okarakterizirala kot “zaničevalko” Cicibana, oz. slovenskega proizvoda in s tem “fenico in propagandistko” tujih blagovnih znamk.Vendar – draga moja, pri 3 otrocih in z veliko izkušnjami in skoraj doktoratom iz kvalitetne obutve za najmlajše, tudi zaradi visokega narta otrok pač ne kupujem več Cicibanove obutve, ker smo imeli vedno na voljo le 2 ali 3 modele – tako copatk, kot čevljev. In prepotene nogice. Konec. In predvsem – ker me njihova obljubljena kvaliteta kljub visokim cenam ni prepričala.

In Cene?

Hja, takole je: če primerjam nakup npr. GEOX-ove obutve v OutletStore trgovinah, ki je ponavadi 30{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} cenejša od redne cene v GEOX-ovih trgovinah pri nas, potem tu sploh ni debate. In še naše otroške nogice so suhe, kar je najpomembnejše. No, V Avstriji in Italiji so cene Geoxoe obutve ugodnejše, kot pri nas. Enako drži za ECCO, pa Super Fit. Sicer za nas najboljša obutev je hrvaški Bambi.

Cicibanova obutev ni prav nič ni poceni v primerjavi z ostalo ponudbo na slovenskem trgu.
Cicibanovih čevljev ne moreš kupiti po redni ceni pod 9990 SIT, razen na razprodaji, pa še to pri nas ni prišlo v poštev, ker imajo vsi otroci zelo visok nart in morajo nositi večinoma obutev na vezalke, – torej lahko izbiramo le med nekaj modeli. Kar pa na razprodajah ni bilo mogoče – smo se lahko oobrisali pod nosom. Pri ostalih pa smo dobili brez težav.
Zatorej – če imam možnost kupiti dober, mehak in kvaliteten čevelj za svoje potomce, pa čeprav npr. 3000 SIT dražji od Cicibana, se bom zagotovo po lastnih izkušnjah glede kvalitete odločila za njih. Brez šparanja.

Drugače sem zelo velik ljubitelj slovenskih proizvodov, a pri otroški obutvi se pa vse konča. Na žalost…..

Lep pozdrav,

Alias

New Report

Close