Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek likalnik kakšen?

likalnik kakšen?

Smo v nakupu likalnika. Zanima me katerega priporočate cena kaj bo nekje do 20.000 sit.

philips. ima super drsno ploskev. pa s čimveč watti!

jaz tudi navijam za philipsa, moj se super obnese, pa še mami sem navdušila in je tudi zadovoljna…..

lp
n

Moja prijateljica, ki je “bolj raztresene sorte” pravi, da mora likalnik biti obvezno tak, ki se po določenem času sam izklopi.
Če ga pustiš priklopljenega in greš od doma – potem ti ni treba nazaj pogledat ali si ga izklopil.

Kaj pravite na tega ki je v akciji v merkurju.redna cena 18.000 znižan na 11.000 tudi philips?

Tudi jaz imam Philipsa, Elance 3006, vendar nisem preveč zadovoljna z njim.

Likalna plošča je sodobnejša, malce hrapava in mat. Moti me, da pri likanju na visokih temperaturam kar potegne tkanino za sabo. Pa mimogrede te opeče izpih pare.

Imam tako super taščo, da nam včasih kaj zlika in je tudi imela kaj pripomniti čez našo novotarijo. Kupila sem ga lani septembra, stal je pa med 11 in 13 tisočaki.

Prej sem imela Moulinexa in bil mi je bolj všeč.

Natassa

tudi jaz priporočam philipsa. sama imam takega (se res ne spomnim imena ne modela) ki lahko deluje s štrikom ali brez njega;) drsna ploskev je nekaj boljšega (nič se ne zatika, kakor opisuje nataša), je močan (2000W) in skoraj ne rabiš pritiskati po tkanini. para me ni še nikol opekla (saj ne ciljaš v roko?!?!)

New Report

Close