Vzemi me……
To nežno sladko tvoje srce..
to lepo tvoje malo ime
ta tvoj prijazno hladen pogled
in svetla iskrica v očeh..
ko odpreš svoje prelepe oči,se ob tebi novi dan prebudi..
Le ljubi me in dam ti vse
nocoj vzemi k sebi me….
vzemi k sebi me..rad bi bil nocoj le tvoj…
pozabi vse,veš moja si in ljubim te
Če pogrešaš me ,le zatisni oči..v hipu v tvojih mislih bom jaz
mogoče se res čudež zgodi in jaz zagledam tvoj obraz….
Vzemi k sebi me…..
Draga Muca,
ne vem kaj je povod tvojemu emocionalnemu izbruhu, ocitno pa je zate pomlad prisla sredi zime.. Saj trosis verze, kot da je izbruhnil vulkan sredi Bleda, kot da je obiskal sam nadangel Gabriel v tem svetem adventnem casu..
Kaj pa se to pravi:”VZAMI ME..”?
Prav vsak moski, ki ima rad zenske zdrave, naj bodo crne ali plave, si taksno kot je Muca pozeli! Se posebej, ko ga pozivas k pozabi vsega in dajes vse.. Ne samo oni iz kletke, se mi domaci metuzalemi lahko postanemo ob taksnih besedah stalaktiti!
Kdor kaj javno izrece, mora v urejeni druzbi za to nosit posledice, torej Muca pripravi gasilni aparat..
Pa ne zameri, samo zmeraj sem te bremzal, naj bo tudi tokrat tako..
heheheh o ti moj ježek!!! ****+++***§m§§§§§
pošteno si me nasmejal s tvojo razlago,mojih emocij,mojih izbruhov včeraj..jep…hehe sam angel Gabriel ja. je prišel k meni in sva skupej popila en kufe……Mal sva skup počekirala ja in veš kaj mi je rekel..Ma moram tega ježka mal spomnit naj te BREMZAAAAAAAAAa malo!!! heheh jep…Pa je obljubo držal…..Tebi en močan objem in lupčka ke na smrčka….)) Dan oz.jutro si mi polepšal,zato ti želim nazaj en lep uspešen dan…..Naj te tista majcena drobna nežna stvar spremlja danes skozi cel dan,naj ti pričara vse lepo….
Drži se mi moj cukeru!!!:)))**********