Finally…
…. the monday is here!!!!!!!!!
Dobro jutro gmajna, dobro jutro… gmajnarji :)))) eno krasno hladno ponedeljkovo jutro zutri in en krasen ponedeljkov dopoldan in en krasen ponedeljkov opoldne in en krasen ponedeljkovo popoldne in eno krasno večerno ponedeljkovo..
matr s’m sreč’n k’ je pondel’k … hehehehehe, ja, pa res je t’ko :))
cmoka in zauh by default… za vse!!!
a veš… da moramo že začetek leta dat na stran dopust, da smo potem lahko konec leta frej.. in da je tega 6 dni.. in da teh 6 dni ne morem ponucat, ko je zuni vroče in se bejbe pražijo na obalah rek in morja… viš.. to pa sploh ni tolk kul.. zato ti ne hodim poleti v zelje tja na obalo bistre hčeri planin ;)))
ampak, ni za vse slabo to a ne ;)))
sej niti ne bom kaj dosti komentirala tega . Bom povedala samo na kratko tebi, Jani.
Taka nevoščljivost silna me je obšla , ko sem prebrala kako boš frej , da si mislit ne moreš. Kar enostavno pomeni , da potrjujem tezo , da smo slovenci strašno nevoščljiv narod. Joj , Jani oprosti ampak tko je :)) ne morem si pomagat !!!!
Ps…ko bi vsaj en teden tkole mel zajček frej :)) čist frej…kar pomeni popolnoma frej :))))
Dragi prjatu!
Saj,če bodo bogovi poskrbel,da se meni ta začasna služba v stalno spremeni…pol bom lahko tud jaaz vse tiste naravne lepote tam dol sam na razglednicah gledu.Poleti delamo pa sploh petek in svetek….največ folka je pa seveda ob praznikih.Ma ni za jamrat…to sem izbral in uživam v tem.Vsaj zaenkrat še.
Če vam nič ne pobeli gruntov tam okol vas….prid med dopustom kaj na sneg na naš hrib…pa se sprot kaj oglasi.
😉
….. šu nazaj, se boš na mostu obrnu desnu, ne de??????
Teku, de te še jest mau videm?!!!! Pa ženo s sabo vozi,
ne puščaj je doma, doma l’dje mrejo!