NI DIOGEN, JE SIZIF …
Če bi v Sloveniji srečal moža, ki bi pri belem dnevu s svetilko iskal človeka, bi takoj vedel, da to ni Diogen, ampak Sizif!
Šibkega srnjaka odstrele zaradi naravne selekcije, najlepšega pa za lovsko razstavo.
Najlepši dan v minulem tednu je bila petkova noč.
Nekoč je partija delila nasvete levo in desno. Zdaj to počnejo njeni bivšči člani, ki so levi in desni.
V slovenskih gledališčih pogosteje od repertoarja zamenjajo vloge. zlasti v upravah in v vodstvu.
skratka v obeh prvih dveh primerih , potegneš ” ta kratko “. Vsaka insinuacija na kakršnokoli drugo ” vlečenje ” je zgolj naključje.
Noč je lahko lepa vsaka , ne le petkova , samo je odvisno od družbe s katero preživš noč ( zdej vseeno na kak način , samo da so spomini ki nanjo ostanejo topli in nepozabni…tudi potem ko bomo s palčko nekje sedeli v domu za ostarele )
Člani levi in desni ( moj nasvet…..kidaj od tuki dokler je cajt , tale naša država je en suks)
Teater……ničkoliko vlog že znam ( skladno s potrebo po obstoju:))
aja , pa še nečesa me je strah …
včasih se počutim ko Sizif , ki je zaradi nespoštovanja bogov bil tako kaznovan. Namreč tudi mene nekako mineva spoštovanje do nečesa tam nekje , do tistega , ki se je odločil naložiti / nalagati mi bremena v nedogled..mar bom kaznovana kot sizif in izgnana v podzemlje , kjer bom morala kot on valiti težko in ogromno skalo proti vrhu ( a ona se mi bo vedno vračala nazaj in rešitve ne bo? :)) hmm…