Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek NI DIOGEN, JE SIZIF …

NI DIOGEN, JE SIZIF …

Če bi v Sloveniji srečal moža, ki bi pri belem dnevu s svetilko iskal človeka, bi takoj vedel, da to ni Diogen, ampak Sizif!

Šibkega srnjaka odstrele zaradi naravne selekcije, najlepšega pa za lovsko razstavo.

Najlepši dan v minulem tednu je bila petkova noč.

Nekoč je partija delila nasvete levo in desno. Zdaj to počnejo njeni bivšči člani, ki so levi in desni.

V slovenskih gledališčih pogosteje od repertoarja zamenjajo vloge. zlasti v upravah in v vodstvu.

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

skratka v obeh prvih dveh primerih , potegneš ” ta kratko “. Vsaka insinuacija na kakršnokoli drugo ” vlečenje ” je zgolj naključje.

Noč je lahko lepa vsaka , ne le petkova , samo je odvisno od družbe s katero preživš noč ( zdej vseeno na kak način , samo da so spomini ki nanjo ostanejo topli in nepozabni…tudi potem ko bomo s palčko nekje sedeli v domu za ostarele )

Člani levi in desni ( moj nasvet…..kidaj od tuki dokler je cajt , tale naša država je en suks)

Teater……ničkoliko vlog že znam ( skladno s potrebo po obstoju:))

aja , pa še nečesa me je strah …
včasih se počutim ko Sizif , ki je zaradi nespoštovanja bogov bil tako kaznovan. Namreč tudi mene nekako mineva spoštovanje do nečesa tam nekje , do tistega , ki se je odločil naložiti / nalagati mi bremena v nedogled..mar bom kaznovana kot sizif in izgnana v podzemlje , kjer bom morala kot on valiti težko in ogromno skalo proti vrhu ( a ona se mi bo vedno vračala nazaj in rešitve ne bo? :)) hmm…

naaaak.

Sizif je bil sizif, ti si pa pogumen zajčk -TKO!

pa reč če nimam prav če upaš:))))))))))))))))))))))))

!!!!!!!!! DOBER DAN !!!!!!!!!! TA MOJI ČISTO !!!!!!!!!!!!

U! ZAJČK JE PA NIČ ZAJČKASTO RESEN DANES !??

AHOJ,ZAJČEK !!!

…čakam….

…vas….

….”ob letu osorej….

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zajčk,a veš,sej…
…včasih človek kar nekaj dela,da se le
zaposli in čas mineva….sej smo,mislim,vsi
že na tej zemljici malo Sizifa ? Al kaj?
In zato….a ves,vse pogosteje sanjam
o tistem hotelu…nasemu…. nobene skale
nikjer,pa nobenga hriba dalec okoli…. pa…
….. pa

Jodljuuuuuhhuuuuuuuuuuuuuu !!!

Oooooooo!!!
Tebe sem pa videla zjutraj !!! Lep,lep,lep,lep !!!!!!!!!

New Report

Close