GMAJNA ….
Lepo jutro Jani.
Ti si jih pa,jodlarje,zihar v živo že slišal.
Meni pa sape zmanjka,a ves,pa je se mojega
siromasnega juhuja kaj hitro konec….”izgubljen v vetru…”
Jani !!!
Kaj res ne bo letos nič s smučanjem,kaj?Kaj moramo
tudi za ta užitek na tuje z dnarjem?Jaz sem pa najraje
doma…pri vseh športih tudi.
Škoda.
Jani!!!
Ma,ja,malo ti moram zatežit,
mi je po Voglu dolgčas.
dobro morgen :))
ja , čak mal , sej je na Voglu že sneg . Ne vem kako je s Krvavcem , edin kar je zihr je da vem to , nekako letos smuke zame ne bo..
Bo pa zihr drug let , ko bo moj tošl spoznal da prazna vreča pa že ne stoji pokonci. Sam pesti drž do takrat , da mi bodo pancarji še vedno prav.
Ja , kako krasen je obutek , da se spustiš po belih strminah , ne zamenjam tega veselja za kopanje v morju. Zihr ne..
Edin veš kaj pa mi je vedno zoprn ( it na vlečnco , ko se ti zadeva tko hitro izmuzne spod riti pa potem zapustiš vlečočo karavano nekje na sredi :))
zutri sem poslušal in za božič obetajo sneg.. tudi za smučanje 🙂 torej nioba, ne bacaj mi pušku u kukurjuz!!!!
nioba!!!
aja 🙂 men se toži po pol metra snega, pa fajn mraz, ku tako lepo škriplje pod nogami .. aaaaaaaaaaajej :))
nioba!!!!
Jani ne bo nikoli dajal denar za užitke v tujini.. mislim.. smučanje :))))
Bemtiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Bemtiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,
DOST VAS MAM S TEM SNEGAMMMMMMMMMMMMMM!
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee………..iiiiiiiiiiiii ti sneg, vse ostalo pa ziher dobiš! Od unih zavitih kuglc, do une zelene ‘rči, do enga plišastega …. pa kwa vem kwa še, sam snegaaaaaaaaaaaaaaaaa pa neeeeeeeeee!
Padle bova kot pokošena trava, veš! Na pojstlo od …. he, he, he, he!
Pa u križem bova gledali, pa kravce šteli, pa račke futrali ……. pismo, kaj se ga bova ulili! Ma ne sam midve, vse! ČIST USE!