Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek NA GLAVO

NA GLAVO

Kadar poslušam lucidne govorance … posameznikov ….imam občutek, da jim je spet padla kakšna ideja NA glavo.

“Obtoženi vam je torej dejal, da ste idiot. Je to res?”
“Res.”
“Zakaj ga pa potem tožite?”

Krščanski demokrati so hoteli iz političnega raja pregnati komuniste. Uspelo jim je. Zdaj so skupaj v koaliciji.

Če na prave mestu in ob pravem času kvasiš neumnosti, ti ne more zmanjkati kruha.

Tistega, ku vedno govori resnico, ne jemljite resno!

Nismo vraževerni. Trinajstih plač ni več.

Poslanci v skupščini se često vsevprek grdo zmerjajo, zamere pa niso prav hude. Če papagaj reče “baraba”, se pač vsi nasmejimo.

Kadar koga postavljate na noge, morate najbolj paziti na to, da bo imel glavo na pravem mestu.

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

“Kadar koga postavljate na noge, morate najbolj paziti na to, da bo imel glavo na pravem mestu.”

…pa tvoj Max ? Hahahahaha.

Mariči!!!

🙂

škrat je preveril situacijo,
se šel pogledat v špegu

in pokorno javlja da ma glavo še na vratu
(je pravo mesto?)

hja, odvisno od jakoba :))))
morgen srce :))

Ha, ha, ha, ha!!!!! Yesssssssssssssssssss,
jest jo tut mam, čeprav mi jo hočjo snet!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Čudna zgodba
Neko nedeljo mi je bilo tako slabo, da nisem mogel ne brat ne sestra. Odšel sem na šmartno goro, kjer sem poletel z majem, junijem, julijem. Pristal sem v puščavi, kjer so me napadli levi in desni. Potem sem šel do 1. gostilne, kjer je bil napis ne dela, ponedeljek, torek. Potem sem šel do 2. gostilne, kjer je bila dobra družba in sem rekel če gremo eno za 5 in eno za 6. Potem sem naročil kos torte in škorec vina. Potem je prišel moj šef in rekel, da sem izgubil delo, jano, večer.

Ps…kaj je zdej tle čudnga , men je čist normalna:))))))

Tut men je zgodba čist …….. razumljiva!

New Report

Close