Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Še eno…

Še eno…

Dobro jutro po obupno neprespani noči….Sej nevem več kaj naj nardim…tamal je tko bogi,da ni za opisat in ne za povedat!
men se bo zmešal…..
Vsepovsod je revčka napadlo,v ušesih,po lulčku,ritki uhh grozno,po laseh in zelo grdo izgleda….Dans mi je jokal celo noč…sej še sama ne vem več …..
Zdejle moram v službo potem pa pridem domov že okol sedmih,kaj k zdravniku ga bom peljala naj mu nekaj da…….Na zdejle se mi igra z avtomobilčki in se vsaj malo zamoti…Ehhh ta life..res je vse pod nulo…..Klinc pa še ta čas in prazniki in vse….Pomoje se bo kar zrušla od vsega….

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Mislim, Muca, da ga res moraš peljati k zdravniku, že zato, da zabeležijo v njegov karton, da je prebolel norice in zato, ker dajo eno tako žabico, s katero se vsako pikico posebej namaže, pol postane krastica in da potem, ko krastica odpade, ne ostanejo sledi. Moraš ga peljati, ker ti bodo dali tudi nekaj malega za vročino zbijat in pa tudi zato, da bodo zdravniki v vašem okolišu vedeli, da so se norice spet pojavile.

Tako je to s temi otroškimi boleznimi. Morajo mimo, pa še dobro, da gredo v otroštvu. Ko je pri nas zbolel za noricami en naš sodelavec, pazi, da ni bilo cel mesec v službo. Tako ga je baje zdelalo, da ni moč povedati.

Saj bo, muca, saj bo, boš videla da bo. Še vse doslej, kar se te je prijelo, je potem tudi popustilo.

Lepe praznike ti želim, pravzaprav tako, danes lep dan, potem pa lepe praznike, sicer se pa tako še beriamo!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Muca , sej veš , da je dobro če že seveda pride tko , da jih preboli čimprej. Manj hudo je , kot bi bilo potem , ko bo večji.
Vem ja , kako žalostkano to zgleda. Ko je to imela deklica od mene , sem se kar zjokala tko je bla boga videt- Samo sej mine..
boš vidla…
žal , se res vse lima nate…
Ma ne vem kaj naj ti rečem , kako naj ti povem da bo bolje , ko pa posledično načinu življenja ki ga živiš , pride vedno kaj drugega potem. Pa je preizkušnja tu..zmoremo ali ne…..nosit težak križ.
Če bi ti poslušala zajčka ku mau več vem , pa bi potem prej reagirala ku jaz k se zdej peham te dni , da si rešim rit:)))

Če prav razumem ima sinko rdečke.
Čeprav ti bo dohtar reku,da ga ne mazat(vsaaj tko je blo pr mojih dveh),si kar kupi tist hladilni puder…verjemi,mnogo lažje prestanejo pol!
Vso srečo ti želim….saj bo minilo tudi to!

P.s.:saj sem te že vprašu…ampak…a mimo tebe pa res ne gre prav nobena pizdarija?
🙁

Malce sem prišla k sebi,malo doštukala tisto noč in evo mene..

Ja hvala za nasvete.Ja tamali ima res kar hudo obliko noric.Smo bili pri zdravniku,da ga je fejst pregledal,saj jih ima vsepovsod..Ja joka pa zarad tega,ker je tako nemiren prav zarad pikic in ker ga zelo motijo..Kot sem rekla ima hudo obliko,bo treba bit močan pri vsem skupi……Pač ker je alergik je temu tako,da ga bo kar zdelalo tole norenje….

Puder smo itak že sami kupili a je potrebno tuširanje,kajti ne predpisujejo ga več ravno zarad tega,ker so se te pikice rade zagnojile pod njim….A jaz ga mažem in ga bom mazala..Ja res mu malo odleže…..Drugega zdravila ni,razen klaritina…pač bo treba potrpet.

jejej ti otroci za poludit res…

Počasi grem počivat,boh ve kaka noč me čaka…..Čauči vsem…

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

New Report

Close