Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Darila vzgojiteljicam v vrtcih – da ali ne?

Darila vzgojiteljicam v vrtcih – da ali ne?

Punce in fantje,

se v današnjih časih še obdaruje z malimi darilci tudi vzgojiteljico in varuhinjo v vrtcu? Konec koncev preživita kar nekaj časa z našimi otroci in se to najbrž spodobi.

Mi znate pomagati z idejo kaj in v kakšni vrednosti oziroma kaj boste podarili v vašem vrtcu?

Aja – pri nas se žal starši še ne poznamo tako dobro, da bi lahko kupili skupno darilo, zato ta opcija letos odpade.

Hvala za namig,

Anka

Mi smo doma izdelali lončka za dišeči svečki (iz das mase) in jih okrasili z drobnimi školjkicami in pobarvanimi kamenjčki in vsaki priložili še po eno mini bonbonjerico. Kupljena darila se mi ne zdijo primerna, da se jih spomnimo je pa vseeno lepo.

Lep dan, Majči

Podarili smo ji voščilnico z lepo zahvalo in malo božično zvezdo, za njena otroka (ker je tamala v družinskem varstvu), pa tudi nekaj sladkarij.

Drugače pa vedno, kadar kaj ustvarjava s tamalo, narediva en primerek tudi za vzgojiteljico.

Jaz sem skuhala marmelado iz domačih nešpricanih sliv in dala v lep lonček in podarila to vzgojiteljici, pomočnici vzgojiteljice in še pomočnici vzgojiteljice, ki kar velikokrat vskoči, ko katera od “naših” manjka. Seveda sem dala vsaki svoj lonček 🙂

Helena

S hčerko sva spekli piškote in izdelali voščilnici.

New Report

Close