Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek novica na 24ur.com

novica na 24ur.com

Poglejte !!

Vse kar lahko rečem: “Končno!”

en tak je še vedno (če ni šel mogoče nedavno v penzijo?) na ljubljanski pravni… Ko mi je težil pred – uh! – 15 leti, sem mislila, da je z mano kaj narobe …. pa sem šele po diplomi izvedela, da je “božal” skoraj vse….

NO, PRI TEM PROFESORJU SEM DELALA DIPLOMSKO.NE SAMO, DA JE ŠLO ZA SP. NADLEGOVANJE,AMPAK NAS JE TUDI FINO IZKORIŠČAL, KAR SE TIČE PREVODOV.MI SMO JIH PLAČEVALI, ON PA JIH JE VESELO UPORABLJAL V SVOJIH KNJIGAH.
STARI JE ENA NAVADNA SV…

“Profesorja so po postopku v okviru univerze medtem odpustili z delovnega mesta na pedagoški fakulteti, po neuradnih podatkih pa naj bi dobil zaposlitev na eni od okoliških osnovnih šol.”

?????????????????????????????????????????????

Pa sej je pisalo pred časom na forumu. Sedaj je zaposlen na osnovni šoli Kidričevo (baje sta z ravnateljem dobra kolega). To že tak ve skoraj celi MB.

Punce ali veste njegov priimek? Meni vse to nič ne pove, če ne vem za koga gre. Ker takih pohotnih, slinavih profesorjev je cel kup mene pa zanima o kom je beseda.

ivan ferbežer

Na TV sem slišala, da naj bi menda zdaj delal na eno OŠ na Ptuju. Seveda pa je vse še “menda”, ker imena uradno še niso razkrili. Ali morda so ga?

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

New Report

Close