Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek še danes….

še danes….

potem pa ponedeljek … yeeeeeeeeeeeeeeees!!!!

:)) dobro jutro vsem mojim gmajnarjem pa vsem, ki… še kdej pokukate sem gor pa vsem, ki ste preživeli tele raznične dni 🙂

Lepo jutro, lep dan predvsem pa.. radi se imejte 🙂

cmoka pa zauhe za fante pa punce :))))

Tako je prjatu!Končno pondeljk!!!!!
Juhej!
;-))))

le kwa vidva vidita v ponedeljku…..ehhh sicer res ni kaj prida vse skupi bilo,ampak ponedeljek pomeni koneeeeeeeccc praznikov,koooooooonec frej dnevov…spet bo treba delat Fej!!

Jest bi recimo šla na eno dolgo potovanje,na en dolg dopust nekam v neznano,nekam daleč….palme in valovi…mmmmmmm

Čveki
Kar se mene tiče,ko velikokrat delam tud petke in svetke,ponedeljek pač en lep dan,ko sem ponavadi tudi malo prost.Pa rompompom v hiši potihne…in imam nekaj časa zase in predvsem za vas(al pa obratno ;-))).

Da bi pa tud jest šel nekam tja,kamor si želiš ti…….JAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!
Po možnosti s kom,ki mi veliko pomeni…..;-)))

Tell me why I do like Mondays……Yepiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!
🙂

oooooooooooooo sončni Jani 🙂

a da je jutr pondelk … hmmm … sem misla da je dans ko sem bila cel dan v službi :)))))))

en lep večer!

B.

hojla vidva … tud men bi pasala palma … pa viseča mreža pa modro morje pa sonce pa … :))

ful bi pasal 🙂

Ne stuoj govort naprej!
;-)))))

Pejmo a ne?
KOga še čakamo?

Dobro jutro !
Ha,Jani,tokrat sem pa še jaz komaj čakala tega ponedeljka.Je bilo teh
na pol frej dni že kar preveč tudi meni.
Bom še “užgala”,kaj praviš? Težka bo.
Nucam zaug,hahaha.Aha,že škripa…

Jani !!!

O, bogu hvala za ta čudoviti ponedeljek. Pismo rosno, zdaj smo bili doma celih štirinajst dni, v kuhanju, čiščenju in … ja, in tudi v nekaj lepih trenutkih. V letu 2004 pa bodo prazniki le na sobote in nedelje. In …. se bomo tudi letos veselili ponedeljkov? Najbrž, doker res ne bomo zreli za penzion!

Dobro jutro gmajnica, Jani, Niobči, Barbi (ki se ji, btw. ali neka lepega obeta ali pa je pri tem lepem že?!), Sp in “nova” Čvekica! Pozdravljena, čeprav menim, da se poznava in da nisi ravno “nova”. Nič ne de, kdor prihaja v miru, ga ima dovolj …

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

ja.. zdej pa je.. pondelk :)))

jutro SP!!

sončni Jani :)))) kolk časa je že od tega, ko si mi to prvič napisala :)))

Dobro jutro Barbara… in kaj je blo včeraj tako važnega, da je bilo treba v službo? Inventura?

lubčka!

zauh pa cmoka :))))))

ja, je blo res že skrajni čas da je konec teh napol frej dni ja :))) Gremo!

nioba!!!

Dobro jutro Marija tudi tebi in en krasen dan 🙂

Dobro jutro tud vsem ostalim…. hmmmmmmmm le kaj se Barbari obeta…. ajej, ženske :))))

cmoka Marija!!!

uh.. kolk nas je :))))

Jutro ,ja jutro je….
Pa ponedeljek,pa enga očitno mal emšo baše.Brez zamere,sej bo.A kaj češ,ko si enkrat star,potem se ti takele stvari dogajajo.
Bomo preživeli
Lep začetek tedna vsem ,ja tudi meni.

jutro Jani :)))
lep ponedeljek ( lahek , da bi ti šlo…)
cmočka

hehe čvekica ti povem , je čist normalno , da nam učasih pač nagaja emšo ( ojej kaj še bo :))))))
lep dan do večera , potem naprej…

Jutro prjatu!Sva ga dočakala,kaj?!
Jupi!!!!!!!!!!!!!
:-))))))

Sem te čaku veš!?
Pol sem mogu pa vse sam spit in požret!
Zdej pa bušček in jetra bubajo!
;-))))

Stisn se mal k meni!Pa dlako naježi!Kr me fulllllllllllllllllllllllll zebe!!!!
;-)))))

ooo cukerček….a si kej…………..

Ni govora…
dedce dau zajčk na čevlj..use..

A tako!???????
Že prou!
:-(((((

Hmmmmmmmm???????

New Report

Close