Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek EN SLADEK ……..

EN SLADEK ……..

Gre cokolada cez cesto, pa jo povozi avto.

Cokolada se pobere in gre domov spat.

Se zjutraj zbudi in rece: “Madona, me lesniki bolijo…”

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

boga
Milka , z lešniki…:)))))))

Moj mili ljubi zajček ???? Kako si? Reci, povej, objemi me in se mi zasmej!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

A,če jest plombe pokažem…bo glih tko v redu?
;-)))

hehe ojla cmoka…dva sto miljon..
super sem , ne boš verjela..
zahvaljujoč sebi , ker sem se tko spremenila ( ma ti povem ej…)

Sp-jko, tebi bom jaz tvoje plombe požrla, zlizala do fulla. Ja, kar pokaži jih! In objemi me! In zaželi mi to, česar zaželim jaz tebi in še komu! Srečno 2004!

In v “deči mašni” nam več ob cesti stala, res ne! Ko bom spet stala ob cesti, bom oblečena …….. v brstični ohrovt!

:-))))))))))))))))))))))))))

Al boš brokoli?

Ne, naka, ne bom brokoli, bom bla kar brstični ohrovt. Jasn’ !!! In če se takrat ne ustaviš, bom spustila za teboj mitraljez ohrovtov ! Tako! Z mašno bi ti sicer lohka gor kej prvezala, z ohrovtom te lohka pa še ………

Da včer ne smem it tja v tvoje kraje!!!! (da se mi ne bi vse to zgodlo,kar si napisala).
Še sreča,da sem mogu bit na šihtu…pa je žena sama s sosedom tam pr Idrijci iskala tisto reč ….;-)))

New Report

Close