Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek KATASTROFA

KATASTROFA

V reviji Podjetnik je objavljen intervju z dr. Rugljem. Nekaj odlomkov, da boste lepše/slabše preživeli/e tale dan:

“Če ima žena enakopravno vlogo v moževem podjetju, utegne to hitro propasti. Žena je lahko pri možu zaposlena kot tajnica, ne more pa biti enakopravna. Podjetnik ima tajnico, obiskovalke in če je navzoča žena, vohuni, ima ljubosumne izpade, kar vpliva na poslovno kredibilnost moža”.

“Možje, ki imajo posesivne žene, shirajo, če se ne podajo na pot odsotnega moža in očeta, najdejo si paralelno ženo, posvetijo se potepuški dejavnost (komercialisti, trgovski potniki, delo v tujini…) ali pa zdrsnejo v alkoholizem, v skrajnem primeru pa grejo na štrik!”

“Poslovna ženska ni več zanimiva, ker pride domov ob petih ali šestih, otroci so na cesti že opiti ali zakajeni, ona je utrujena, histerična in mračnjaška. Kaj naj moški s tako žensko? Raje gre v bordel ali ima virtualni seks”

“Gospodar mora poskrbeti za štalico, pripeljati kravico, zaploditi telička in ženi omogočiti enoletno simbiozo z dojenčkom. Po enem letu pa mora vstopiti v življenje otoka in ga vključevati v moške igre, ker je nadaljevanje simbioze otroka z materjo škodljivo”

“Žena pa mora v kritičnih situacijah prikimavati možu, ne sme se mu postavljati po robu, razen če mož odpne pas”

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

hehehehe

Kar s kolegom Rugljem uskladita terapijo…pol jo pa objavita!
😉

New Report

Close