Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Za Marijo in Zajčka

Za Marijo in Zajčka

Prvi hvala za regrat, drugi pa za dostavo.

Cmoka obema

:)))))))))))))))))))))))

regratn štromsi

štromast regrat :)))))))))

A veš, prjatu štromsi (hm, kako ljubko te imenuje naša severnjakinja … štromsi, ob čemer človeka lahko, ampak ga ne … strese !!!), ja, a veš, koliko regrata sem pripeljala na dostavno mesto glavnega mesta naše ljube domovine? Lahko bi šla na tržnico z njim… pa se ti zgodi,da smo zajčka komajda, ampak res komajda prepričali, da je en škrtoc samo zate!!! Mislim, da je res s težkim srcem šel od nje, ostale smo bile pa vsega ostalega dobrega tako prena….rte, da ne rečem še kaj, da se z regratom že nismo mogle več basati. Ampak … hi, hi, hi, hi (zdej bo eden spet ponoru …………..!!!!!!), smo pa se posvetile paniranim piščančjim perutkam, pa …. pa….pa … in najkvalitetnejši pijači tega sveta. In bile smo v …. nebeseih, resno, prav v nebesa smo pokukale, so odprli vrata, pravzaprav ne odprli, le odškrnili, tolk, da smo glavo noter pomolile, pa smo se spet na zemljo vrnile. Bilo je lepo, res lepo … oh, da bi še kdaj … ne kdaj, da bi kmalu spet tako bilo ……. !!!!!!!!!!!!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Zelo lepo je bilo , samo saj bo še tako.
( javno pa priznavam , da sem svojo vrečko regrata že pojedla . Potem sem gledala Sebijevo , sam bog je priča zajčkova kako težko sem se odločila in ga dala….dokaz…res moram met rada tega fanta.
Že tam mi je mariči tko lepo govorila okoli tega regrata , pa sem potem vsake toliko časa rekla….dam mu ga ne dam mu ga…dam..ne dam..

Ja punčke lepo je bilo , pa saj nam je vedno!!!!!!!
Hvala vsaki posebej za VSE :))))))
tebi Mariči pa tko al tko še svoje povem:))

V nekem trenutku je bilo rečeno: “A dovol’š ??” In človek hudo presenečeno obstane, ko ne ve, ali leti nanj ali se želi s tem kaj posebnega povedati. In obstane še bolj, ko sliši besede, ki jih malokrat sliši. Zdaj pa pravim jaz tebi: “Ej, frikica na baterije, a dovol’š, da ti povem, da nehi !!! Tko! Zdaj pa konec, regrat pa ziher še bo… kar po pošti !!!, saj pride v enem dnevu od tu do tja !”

Brez vrašanj, brez nepotrebnega strahu, brez vsega …

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Še enkrat hvala Mariči. Bomo ga danes spandenčkal in popapcal. Pa na bunnyja bom mislil hehehdehehehe

poglej mail

Tebi dovolim vse !!
Hvala za vse !
Ponižno pa ja , če le bo bi še prosim regrat . Zakaj ?
1. ker je tvoj
2. ker je spucan :))) pa sem imela tak občutek , da nekdo ki me ima rad je nekaj naredil za mene in namesto mene , ne vem če kdo to razume , je pa dejstvo , da se je zajček počutil kot kralj.
3. ker ni isto če ga nabereš sam , sploh če ga nabere človek kot si ti…ma jest mam do tebe en poseben občutek pa zato je vse povezano s teboj , meni LJUBO.

glede zadnjega …
niti ne vem kaj naj rečem , vem samo kaj čutim , prvič v življenju povsem srčno in ne da se povedat , res ne , ker besed ni veš …so čustva.

Hvala !
objem in poljubček močan

Sem .
Saj ne vem če se zavedaš sploh kako je to bilo meni videt lepo.
ej vsaka ti čast , tko se reče anede…

Mislim res sej veš zakaj bi mi ta regrat v sedanjih trenutkih še posebej prišel prav:)))))
hehe ojej ..
ampak sem ti ga dala , si vidu…

Sem se potrudu a

Ja , samo nekaj je…
saj veš
pol..pol ok

Kaj, povej takoj

Vidu in cenim to

Povem.
ker je tudi druga polovica luškana in zajčku simpatična.

a jest pa Hana

lepa hvala….
no tko je blo veš , brez laži.

NE!
mamica , madona si zabit

Ampak tista tvoja skušnjava me boli

hehe…
glih zato , ker je bila močna in sem jo premagala je večji dokaz .
Od hudiča si.

heheheheheheh, si se pa razpištola heheheheheheh

Ampak jest še zmeri mislim da sem bil jaz v igri

Ne, ampak od očija in mamice hehehehehehe

Te pa še zmeraj daje ta skušnjava a

čak popoldan povem kok je tvojga..
zdejle me baše spet čas ):
papa lepo papi***

čau čau

New Report

Close