Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek očitno…

očitno…

… ste vsi v … predprazničnem vzdušju … čist not padli 🙂

lep večer, jutri prekrasno nedeljo in… veliko lepih stvari v teh dneh 🙂

Ah, Jani, nismo vsi čist not, nekje v vmesnem času smo, meditiramo, vegetiramo in ….. pred uro smo dobili žegnan ogenj … zdaj pa ….
da … vse lepo vsem!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

kaj ste dobil?
Kak ogenj?
A je kaj gorelo pr vas?

Ne, Sprevržko, soseda vedno prinese od maše žegnan ogenj in nam ga da v peč cenralne in v krušno peč in na ta način blagoslovi naše ognjišče! To je to.
Kako si, duša. Malo je manjkalo, veš, da nisem prinorela v Ljubljano samo zato, da te vidim.

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Pa kaj se greste vi ene poganske obrede!!????
Al sem jaz tak antikrist….???

Glede LJ…..bil bi počaščen,če bi se lahko v live spoznala!
Pa še neki:čeprav naj bi bila oba Primorca….grem v LJ mimo tebe res le izjemoma.Saj veš, avtocesta prek Gorenjske je zame le zakon…..kolovoz imenovan Keltika me pa zelo nervira.
😉

Meni je pa to lepo slišat , tile običaji…
Mariči , počij se in eno zakur :)))

Jaz bi pa kar…CENZURA….zakuru!
Tolk mi je šlo dans na živce tisto razsajanje v turnu,da bi mi blo res čist vseeno,če bi…CENZURA…!!!!

No , čaki ne tko !
Meni se zdi , da tudi zvonovi včasih lepo pojo. Sovpade z razpoloženjem. Zvonijo veselo , ko si vesel in donijo žalostno , ko otožen si. Na oba načina je lepo.

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!
Zvonc je lep sam,ko te nesejo tja,kjer boš dva metra nižje!
In niti slučajno drugače!
Jezen!!!!!!!

Kako poganske obrede? To je vendar zgodovina krščanstva, čeprav tudi sama sodim “v zgodovino”. Antikristov, pravih, je pa hudo malo! Tisti so tiho!

Ne morem več kurit, nobene! Sam še hišo znam kurit, pa se mi včasih zazdi, da bi kar eno prismodila, da bi mi kar malce odleglo. Pa nekako ne morem več, ne gre ! Pa še …

A so imeli “prizvanjanje”, ali te je le moč vseh zvonov zmotila? Nikar, sp, to ljudje potrebujemo, veš, nekoga, ki nas spomni vsake toliko časa na našo … reciva temu tako …. minljivost in na to, da je treba v bivanjskem času vzeti vse, kar se ti ponuja, vzeti sleherno mrvico zase …

Pa bodi, kdo ti brani biti jezen. Tudi na tak način se človek … sprosti, kajne! Kar bodi jezen, še bodi, vpij, tuli, besno razgrjaj, zmerjaj, preklinjaj, kar bodi …. potem pa bodo začeli še zvonovi domače doneti !!! Poznaš tisto pesem Primorskih fantov: “V domači vasi zvonovi najlepše zvonijo …” … no, saj meni taka in podobna glasba zapaše samo parkart letno, vendar mi je tale hudo všeč …

Ma samo še enkrat, oprostite mi, ker ne morem drugače, ampak samo še enkrat moram to nalimat sem gori, ker je tako zelooooooooo lepooooo!

“Ljubezen je kot delfin,
ki se obsijan z mesečino
kopa v neskončni toplini
tvojih oči, zato jih nikoli
ne zapri, saj pravijo,
da delfini umirajo v temi!”

Jaoooooooooooojjjjj, bog ne daj kakšnemu delfinu v temi umreti, bog ne daj! Delfini so živalice, ki so mi tako ljube, tako ljube, tako zelo zelo ljube … kdo ve, sem morda tudi sama kdaj bila …… delfin ???

A pol sem jaz eden redkih,ki blebetam?
😉

A zdej pa ko si jezen se te bo pa zajček ustrašu ? Ne , ne še bolj bo nagaju :))

zajček se ne boji nč ! ( tole glih ni res:))

Ja , ja , cigaretke pa ne moreš to sem pa vidla .))))))))))))))))
Tole kurjenje hiše me pa vedno nažene v smeh :))

JOJ , meni so tudi tko ljube živali. Kar imela bi enega . Njihova modrost , pa tako lep , nežen ksihtek ljubeč imajo . Tako jih mam rada !!!!!!

Ma neeeeeeeeee, sunce moje zlato, neeeeeee takooooooo, no ! Saj smo rekli, da bomo prijatelji, odkriti in da si smemo tudi kaj reči, ali ne. Ne, je pač tako, da je definicija pravih antikristov pač malo drugačna, vendar danes, na ta lep dan res ne bomo razpravljlali o tem, mar ne. Lepo je, če je nedelja lepa, če je praznična, če je kaj dobrega na mizi, če je nekaj lepega v srcu …. in to je tudi vse.

Meni pa ne!!!!!
Ker….saj poznaš tisto od Hemingwaya?
“Komu zvoni?……Zato nikoli ne sprašuj komu zvoni prijatelj, ZVONI TEBI!”

In ta mi je eden najlepših prebliskov tega velikega pisatelja.

saj nisem tud jaz tako mislil,no!
Meni je to, da ne verujem v zapovedanega boga cool!
Imam pa seveda svojega,ki je samo moj!

Se pa jaz bojim!
😉

kar lepo se boj :))

No….zajcev ravno ne…
😉

Pa tudi zvoki,ki jih oddajajo so mistični….

New Report

Close