Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nedeljski sprehod

Nedeljski sprehod

Po ne vem koliko dolgem času, sva končno z ženo le premogla tolk volje, da sva šla skupaj na en malce daljši sprehajalni izlet.Nekaterim od vas bom poslal nekaj fotk narejenih ob tem.Sam tolko,da boste videli, da je tu v KR ena krasna dolina v kateri lahko najdete svoj duševni mir.
Aja…oprostite v naprej, če bi vas mail,ki ga boste dobili spravil v slabo voljo.Meni se zdi,da vas je tu večina ljubiteljev narave in delček tega,kar sem videl sam, bi rad delil z vami.

Jaz osebno tukaj in javno priznam, da bom zelo zadovoljna, če boš tudi mene “popeljal na sprehod” po lepih kotičkih naše ljube dežele. Vem, da so naši kraji “najlepši kraji” in si jih želim videti.

Tudi jaz sem bila … na sprehodu in na čiščenju svoje utrujene dušega in bolečega srca … malo bolje je, ne rečem da ne, a vseeno še ni tisto, kar bi moralo biti. Bomo šli še enkrat na sprehod, kajne !

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Bomo!
Sprehodi s prijatelji mi napolnijo baterije do konca!
🙂

Veš, sp, sem šla takoj zdajle pogledat, pa ne morem odpreti in sem si preposlala v službo. Pa se mi je že enkrat zgodilo, da nisem mogla doma pogledat slik, ne vem, ali mi manjka kakšen program, ali kaj. Ko želim pogledati, naj bi sliko “zloudala”, pa me potem ponovno vpaša le po geslu za vstop v hotmail.box in ko vpišem ponovno geslo, me spet meče sem in tja, slike mi pa noče zloudat in mi je noče niti pokazat, bemu !!! da ne rečem kaj! Upam, da bom v službi lahko odprla, če ne ti povem in se bova kako drugače zmenila, prav?

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Poglej pod moj,pa tvoj naslov…pa naziv maila je tam…in čist na dnu kolofona je na drobno Attachment..in tam so navedene fotke.Klikni jih…najbrž jih boš morala skopirat v kako mapo(npr.: my pictures),lahko da se ti bodo pa kar same odprle.
Poizkusi pa da vidimo?

Oki, grem poizkusit! Thanks.

Hja, na Attachment je sicer vse prikazano in opisano in je tudi modro, tudi imam vse možnosti klikniti nanje in … saj pravim, ko pa kliknem na eno od prilog, recimo, da si želim ogledati eno sliko, pa mi seveda najprej odpre tako, kot bi mi želelo odpreti eno okence tega hotmaila, saj veš, ko se zgoraj nariše en barvni metuljček, takoj za tem se pojavi pa menu, v katerem je vpisan moj e-mail naslov, pod e-naslovom pa seveda prazen prostor, kamor naj bi spet vpisala svoje geslo. In če vpišem geslo, mi spet odpre okence hotmaila in tako dalje in tako naprej, nič mi ne ponudi možnosti za kopiranje npr. v moje dokumente in tako dalje. Skratka, j…e me! Pa se ne bom nocoj trudila, kaj praviš. Saj bom še imela možnost to preštudirati. Aha, še nekaj mi napiše v tisti zahtevi po geslu: nekaj podobnega, kot da želi od mene, naj se prijavim z drugim imenom???? Kaj bi na to bilo ?? Tega pa res ne razumem!

Uf….tu pa tudi jaz odpovem..:-(((
Za ta problem pa še nisem slišal.Sumim,da imaš v nastavitvah nekaj narobe naštelano.Upam,da ti bo kdo drug bolj kvalitetno pomagal.
Cmoka!

Zelo lepe stvari si napravu frend.

Od tam komentar še sledi, ko se zakopljem not.

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

New Report

Close