Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pi**********

Pi**********

… zdej k sem se jest prek WIN98 prikopal dao neta ki deluje kolker tolk… pa vas nobenga tuki… da bi človk pop….

ej.. zdej moram it delat… to pomen nazaj na win XP.. tam pa net ne funkcionira… in zato…

veselo korakanje danes… korakanje proti evropi in… vesel večer, veselo in skorkano noč in…. se berjamo možda kaj.. tko na offline :))))

zmejnenu… se vidmo u evrop!!!

A si še en več, ki je iz obetavnega začetka dneva…na koncu nategnjen pršu v EU?
Grrrrrr!
Tud jaz sem jezen…sicer z druzga uržoha…..

Kwa te pa tko jezi, ej, sp, kwa ?????

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Oj dohtarca!
Cmoka!

Bi mogu bit fraj danes….pa me kličejo delat!!
In to zarad tistega,kar najbolj sovražim!!! Politikov in politike!!!
Grrrrrrrrrrrrrrrr!!!

He, he, he, he, naredi se malce neroden
in jih polij …… bodisi s kavo ali pa z gobovo
juho !!!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Tolk bom grdo okrog sebe gledu……da se bodo zapomnili,kdaj so meni fraj dan zjebal!

“Insjeme, junajt junajt jurop” hehehehehehe

Ti se pa ne zajebavi!Z Janijem grizeva…
;-)))

Pir

Ej, vidva, da vama bo boljši dan, nekaj “originalnega”:

Pitanje: Znate li šta prezervativ kaže kada stane pred ogledalo?
Odgovor: Koji ću ***** večeras da obučem?
………..
Pitanje: Šta je muškarac u kadi punoj sone kiseline?
Odgovor: Rešen problem !!!

Ne pijem pira.Kaj druzga?
😉

…. de bo u glavah ….. mir !

……. in u hlačah špetir !

ŠVEDSKI STOL ??????

Da bi utvrdili čiji je najduži, momci odluče da ih poređaju na sto. U toku odmeravanja u sobu ulazi peder:
– Ju! Divno, švedski sto.

hahahaha, bo treba kerga prefukat matr… :)))))))))))))

ups.. se bo treba lepše izražat zdej.. u EU :))))

Breezer, erisstof

jebenti jurop :))))

o SUNCE TI PRESVITLO, kwa se je pa zgodl, Jani?
Tko je treba, to nam deli, to !! Pa musko s…sukej ! Ja, Sukej!

Špetir mora bit v hlačah heheheheheheheh – MORA BIT

Za vreme kružne plovidbe, jedna mlada i zgodna putnica je svakodnevno vodila dnevnik. Evo šta je u dnevniku pisalo : Ponedeljak: Brod jutros napustio luku. Predstavili su mi kapetana. Šarmantan covek.
Utorak: Imala sam sreću da budem pozvana na večeru za kapetanski stol. Sedela sam desno od njega. On je bio vrlo galantan.
Sreda: Pozvao me je na ručak u njegovu kabinu. Predlaže, zahteva . . .
Četvrtak: Navaljuje sve više.
Petak: Preti da će potopiti brod ako ne popustim.
Subota: Danas sam spasla pet stotina osoba.

Ej, pobje, je treba tut Slovenijo rešit ?

hahahahahahahahahahahahahahaha – Its the final countdown

a da bi zraven predsednika sedel al pa Ropa. Ne hvala. Bodo kar žrtve hehehehehehe

Aja, pismo, sej grema u europa, ne u zerbia ????
Ma neč, kar preberte si :

Nazove telefonom zagrepčanka beograđanku i hvali se šta je dobila za 8. mart. Kaže, dobila je krasnu ogrlicu sa draguljima, prsten s brilijantima, još krasniju bluzicu i buket cvijeća. Pita sad ona beograđanku šta je ona dobila?
Beograđanka će na sve to: “Ma ***** sam dobila za 8. mart!”.
Zagrepčanka: “Isuse, kakvi divljaci, a kakve divne poklone daju”!!

A si rešiteljica?
;-))

New Report

Close