Malce pozno razmišljanje
Porodila se mi je misel,da ženske le niste tako subtilne,čustvene,ženstvene…itd.
Tak občutek sem dobil,da se take naredite,le ko vam v tistem hipu paše.Prej,vmes…in potem pa nam dokažete,da ste imele tist čas glavobol,menstruacijo,slab trenutek,nasploh crash!
In na svetu nas je tooooooooooooooooooooooooolko bedakov,ki temu verjamemo…..pa smo razumevajoči,pa bi vse naredil,da temu ne bi bilo tako.
Sam tolko,da boste tiste z lulikami mal bolj poskočile!
😉
Ali razmišljanje človeka, ki je nad nečim globoko
razočaran. In razmišljanje človeka, ki ga nekaj
globoko jezi. In razmišljanje človeka, ki misli, da
je vsa ženska čustvenost, vsa ženska subtilnost,
vsa ženska ženstvenost med nogami, tam, kjer bi
naj imela luliko, moški pa naj bi tam imeli pač VSE
SVOJE PREMOŽENJE, VKLJUČNO Z MOŽGANI VRED,
pa ponavadi tam (kakšna škoda), še možganov ne
najdemo več!
Sprevržko, jaz sem poskočila le toliko. Več ne bom,
ker mi tako razmišljanje odnaša še tisto malega
takta in razuma, ki ga skušam imeti, ko sem znajdem
v kontaktu z moškimi, ki jim pač že nekje “na zunaj”,
ne vem pač kje in kako piše, kaj bi od ženske radi,
pa se vedno držim nazaj, da ga prvo kot prvo ne
brcnem v “možgane”; skušam biti tolerantna in skozi
debato le priti na to, da tega ne storim. Prevlada moškega
na tem svetu mi pač še vedno zagreni kanček tistega
mojega ku……..ega vsakdana, ki je sestavljen iz službenih
obveznosti, kjer se vedno znajdem tudi v situaciji, ko opravim
delo, ki bi bilo bolj za “moške” (prenašanje težkih bremen),
ki se sestoji iz “popolnoma ženskih opravil – kodeks, ki so ga
napisali moški in v katerih so opisana ženska opravila!) in iz
mešanice nečesa, kar mora biti postorjeno, pa nikjer žal ne
piše, kateremu spolu naj bi to opravilo pripisali.
Ajd, čau! Bom pa seveda o tvojem razmišljanju še razmišljala !!!
In da ne bo pomote, zakaj sem poskočila, ker se bosta in Jani in Seba in K.R. in še kdo, ki misli (se pardonjeram …..), da ima j……a za nekaj, pa jih ima menda kar za vse ….!!! sladko smejala na ta moj izliti “žolč” …. ne, nisem jezna na moški svet, jezna sem nase, čisto in samo nase, ker ga takega, kot so ga moški naredili, sprejemam in ker se ne trudim dovolj, da bi ga spremenila v svoj prid. In sprejemam tisto vsiljeno podrejenost, ki me kdaj pa kdaj, če ne celo v večini primerov pripravi do tega (ker zidu pač ne morem govoriti, se ne odziva!!!), da skomignem z rameni, pritrdim, vse pritrdim, vsemu dam prav, vse obljubim…. naredim pa potem pač tako, kot se mi v dani situaciji zdi najbolje in najbolj prav, pa a to je ali pa ni res tako!
Jezna pa sem tudi na tako posplošeno razmišljanje moških o ženskih subtilnostih, o ženskih ženstvenostih, o ženskih čustvih… kot bi ljudje božji poznali samo dve vrsti žensk …. tiste, ki vse to so in tiste, ki vse to niso oz. vsega tega nimajo. Pismo rosno, jaz pa menim, da je toliko vrst žensk, kot je vrst rib v morju, kot je vrst cvetja …. in da je toliko vrst tudi vseh teh občutij, ki si jih zgoraj naštel, dragi sp!
Vsaka ženska je po svoje en cvet, ena ribica, ena čustvenost, ena ženstvenost, ena subtilnost, ene vrste seksipilnost in če … bogme, ne vseh teh naštetih vrstah ne najdeš vrste zase, mar res meniš, da je kriva …. ženska ?????
ženskih opravil”,
Jezna pa sem tudi na tako posplošeno razmišljanje moških o ženskih subtilnostih, o ženskih ženstvenostih, o ženskih čustvih… kot bi ljudje božji poznali samo dve vrsti žensk …. tiste, ki vse to so in tiste, ki vse to niso oz. vsega tega nimajo. Pismo rosno, jaz pa menim, da je toliko vrst žensk, kot je vrst rib v morju, kot je vrst cvetja …. in da je toliko vrst tudi vseh teh občutij, ki si jih zgoraj naštel, dragi sp!
projekta se je treba prec
lotit, ker pol ziher neki rata
ne pa tko kot politike (ku bo, če bo
kokr bo ipd..) big IF – mam pa
že raj BIG Foot mama
škrat neč ne čaka – razen podmladka SeVeDe-
nubenga – ku se odloči gre v akcija
(kmr bik gre še štrik ne de)
Ergo :Hodoš je že v fazi prebukiranja:)))))))))))))))))