Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hoooojla!!!

Hoooojla!!!

No vid’te, pa je spet sreda a ne… ni več ponedeljka … ajej… :))) je že res, da je včasih sreda pa velik boljš kot ponedeljek … ampak samo včasih :))

drušna eno lepo sončno sredo vam želim, pa radi se mejte… med sabo… radi mejte sebe, radi mejte… ma mona jest.. zdej pa že mal nakladam :))

še enkrat.. lepo jutro in veliko sončka.. ceeeeeeeeeeeeel dan!!

Jani je danes spet cel dan v službi, tako da bo sončka samo za.. vzorec 🙂

Jani, lepo jutro, lep dan, vse, vse lepo!

Ampak danes je četrtek! Četrtek!
Oštja, sem se prestrašla, da bo repriza zmahane srede!

Pozdravček!

:)))))))))))))
lupčka ! Janiju ,mojemu.

sem vedela Barbi , da je bila doza prevelika , kristus..
četrtek je hvala bogu.

Jani, si znoru. A bo vsak dan SREDA al kaj

Jutro

Morgen

Je četrtek – POTRJUJEM

Jutro

Bogi revež, kaj ste z njim naredile

Jah a veš , sva mislile , da prenese več :)))

Bosta za nasledjnič vedle.

Ej to je pa že uspeh pri tebi. Tolk postov v enem dnevu napisat hehehehehe

:)))))))))))))))))))))))
cepo********

:o)))))))))))))))))))))))

Cepica

men pa dans ni nč lep dan :(((( zajček umru 🙁

B.

Dan

Moje sožalje

tvoja anede..

dejstvo

JOJ ):

zajček te nežno osmukne po ksihtku in joče s teboj vred.
zavedajoč se kako minljivo je vse , ne najdem tolažilnih besed , tudi jaz se bojim smrti.

zajčki so / smo občutljivi in verjetno B. je nekaj bilo narobe s prehrano ?

sožalno brzojavko pošlji

ja zajči možno … veš smo ga meli zdej 1 mesec na terasi .. je bil spuščen ves čas .. pa je mal moje rožice glodal .. pa jagode liste mam v enem loncu in jih je pomalem jedel … pa vem da mu je tast dajal regrad … nimam pa pojma kolk … pa je bil že v nedeljo bogi … je čist pri miru sedel in nič lulal .. no .. sam pol se je poštimal in bil zdej 3 dni čist zdrav … dans pa je ležal čist na robu terase … bogi … pa glavica mu je dol visela … sej ga nisem mogla it gledat … sta ga mojadva fanta poštimala .. in sine je šel ves žalosten v vrtec .. mamica pa vsa solzna tuki … ga morm it iskat dans mal prej v vrtec da se pogovoriva kaj se je zgodilo :(((

grem zdele mal v banjo … na relaksacijo … B.

sem dobila od obeh 🙂

sej bo bolš … sam vse je blo tolk ful nahitro … da mi je zdej še za tamalga hudo … ker ne vem kako mu je 🙁

Barbika moja , a veš kaj si želim . Da ne bi imela takega srca kot ga imam in kot ga imaš ti . Mene take stvari tako zelo bolijo , mi je tko zelo hudo in tudi jaz ne bi prenesla tega pogleda . Zakaj se mi tako zelo smilijo živali. Trpim ko maček ujame ptiča , trpim ko vidim zapuščeno žival in kolikokrat pomislim , neštetokrat , če bi imela denar ( ta presneti kos papirja , ki odloča o usodah marsikoga ) bi reševala toliko takih stvari , tudi človeške usode.
A živalice , te so pa tako zelo prepuščene same sebi . Ne znajo povedat kaj jih boli , kaj jim manjka ….enostavno nisem za ta svet in pika.

Ja , pogovori se s sinekom. Mislim , da boš znala najti besede s katerimi mu boš povedala , kako pravzaprav je življenje na tem svetu .

V kotičku vrta pod češnjo mu naredi zadnje počivališče in pritakni deteljico.
Tudi meni je hudo !!

ko sem ugotovil da danes ni sreda… da je četrtek.. me je skor kap… matr… zabrljal na celi fronti :)))

še dober da je .. četrtek ;))))

živjo tiha!

:))))))))))))) ampak tud če je bla prevelika.. paše pa še skos :)))))))))

lubčka mojmu zajčku … veselemu :)))

ne vpraš… je sam za probat :)))

zauh seba!!

***** sem… sfalu :)))))) sej.. k sem bil včeri na morju pa se mi šteje.. kt da ni blo srede :))))

ojej… pa to na četrtek in ne na sredo…

Barbi… lubčka

a bajno…. a grem glavo umit ;)))

New Report

Close