Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek NISO ZAJ…ANI LE CAJTI…

NISO ZAJ…ANI LE CAJTI…

Ni samo “cajt za.eban”, kot pravi naš Saško., za.ebano je vse okrog in okrog mene! (Eh, se pardonjeram, ker sem izpusitla “j” in naredila pikico, pa tako svinjsko bi zdajle zaklela in prekleta vse, kar leze ino gre !!! Ampak, finesa je pa finesa, kajne?)

Ja, so zagamani in frdamani tudi ljudje, ki mi ne dajo dihat. In so zagamani ino frdamani tudi ljudje, ki so me v tem življenju že tolikokrat žejno čez vodo peljali, da ne morem verjeti, da sem jaz resnično tako zelo naivna in nebogljena, da me ne izuči nič in nič in še enkrat nič. Da mi ne pomaga, če me nekdo s kladivom po glavi udari in mi reče: Dekle, ne delaj tega tako, ker boš na koncu spet ti jokala in ti pobirala stopinje tistih, ki bodo pred teboj hodili s pokonci dvignjeno glavo!!! Ne delaj napake, ker boš zanjo morala le sama plačati ne le glavnico, temveč tudi obresti, ki so pri neumnostih, kot so “ponavljanje napak” prevelike, da bi jih človek lahko odplačal in nanje pozabil …… kaj naj rečem? Samo to, da sem IDIOT!

Vam pa, ki niste, pa lepo jutro, še lepši dan, da ne govorim o večeru in prihajajoči noči ……..

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Jest bi raje .ebu

Marija… kdo pa pravi da nisme tud jest… idiot zaradi podobnih razlogov :))))

ne se sekirat pa.. horuk v nove čase :)))

Maš prav Jani, maš res prav! Bomo j…. ježa, anede,
in se odpeljali tiho in mirno naprej !

Pa bodiva idiota, midva, saj včasih kar paše, anede!

Lej ga unga tamle gre ……

Jani, cmoka, z žvečilko, a je prou?

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

lejo uno tamle gre :))))

gremo dalje … z zvečilko al brez 🙂

Marija, petek je in spet bo.. en leeeeeeeeeeep vikend… očitno v bundah :)))

In pol…..in pol…..

PONDELK hehehe

več nas je,se podpisem en velik idiot sem tudi sama…..Sam tolk sem si dovolila napisat..
Imejte se lepo in drzite tole gajbo pokonci…nekdo vas pa le čita!:))))

PEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRLLLLLLLLLLLIIIIIIIIIIIIICCCCCCCCCAAAAAAA,
MA DUŠA, KJE TI HODIŠ? SI MORDA SPREMENILA NICK? LE KJE HODIŠ, NE VEŠ, DA TE POGREŠAMO? TE SMEM VSEENO KDAJ POKLICATI, ALI SI SE ČISTO POTEGNILA V ILEGALO ????????? RES TE POGREŠAMO!

IN POVEM TI – PRAV ZARADI NAS, KI SMO TUKAJ, PRAV ZARADI TISTIH, KI SE NAM RADI PRIDRUŽIJO IN SO Z NAMI, PRAV ZARADI SPODBUDE, KI JO DOBIMO OD SODELUJOČIH NA TEM FORUMU, SE KDAJ PA KDAJ PA LE POČUTIM VELIKO BOLJE, MANJ SAMA S SVOJIM IDIOTIZMOM IN KDAJ PA KDAJ SE POČUTIM CELO …. LEPA !!! IN MANJ IDIOTSKA !!!

dej no dej…. perla.. ne sam brat .. sej tud jest nimam ne vem kolk časa več samo… ni da ni da se ne bi tuki kej oglasu 🙂

lep vikend pa.. oglasi se še kej … bemti sestrca ;))))

Ja, se mi zdi, veš Jani, da se je naši Perlici
zgodilo nekaj hudega, nekaj, kar jo je rahlo
dotolklo, a tokrat ni zmogla ne moči, ne volje,
morda je tudi zadeva pač taka, da ni za na
desko in …. boli, ko človek ostane s kakšno
tako zadevo, ki ga najeda in nažira … sam.

Perla, nasmej se, danes je petek, bliža se
vikend…. vem, da ti ni z rožicami postlano, a
če te je kaj babe, si boš postlala sama. Javi
se, dekle, samo javi se !!! Črno bo postalo
temno sivo, če boš malo “pomalala”, temno sivo
bo postalo svetlo sivo, če boš malala še en dan,
svetlo sivo bo dobilo skorajda še zelo zelo svetlo
barvo, če boš barvala z nami …….. in potem posije
sonce, pa spet dežuje …. dežuje …. dežuje, midve
pa sanjariva ob oknu, po katerem polzijo dežne
kapljice, kajne Perla ?????

en lep dan celi gmajnici … pa ne bom nč jamrala :)) se mi ne lub :)))

velik sončka vsem skupi !!!

B.

oooooooooooooooooj Barbiiiiiii 🙂

ma sej ne da jamramo 😉 samo.. dejstva podajamo :)))

tud tebi en krasen dan pa popoldan pa vikend pa.. tuki se kaže sonček tko da.. mamo šanso a ne 😉

lubčka 😉

Ja BOH DEJ

En majčken dej no. Please

ja vikend bo .. sonce pa .. bomo vidli 🙂

vračam lubčka!!

hahaha … kaj .. a jamram nej en mejčken … ej sem ves jamranje prespala zdele … tko da … drugič 😉

lepo bodi!!

B.

Dej no. mičken

kaj je pa tako hudega?

New Report

Close