Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nujno rabim zobarja, ampak res nujno!!!

Nujno rabim zobarja, ampak res nujno!!!

Dobro jutro, dragi starši!

Ponedeljek zjutraj je, začetek novega leta, mene pa tako boli modrostni zob in bi nujno morala k zobarju. Tu pa je problem. namreč, sem klicala v ZD, pa so rekli, da lahko pridem na vrsto čez 3 tedne, če pa je tako hudo, pa naj grem v dežurno na metelkovo. Pa sem si rekla, zdaj je pa dost, grem pa drugam, k drugemu zobarju, takemu, ki bo imel čas, ko bo nujno, pa bo prijazen, pa nežen, pa pri njemu ne bo nič bolelo, pa po možnosti ima še koncesijo…kaj znano?!
Dragi starši, prepričana sem, da kdo ve za takega zobarja/ico, drugače grem kar jaz na stol namesto hčere, ki ima pa jutri pregled ;-)))

Sem iz Lj iz Bežigrada. V Župančičevi jami in Bežigrajskem dvoru je sicer en kup zabsebnih zobarjev, pa žal nikogar ne poznam.

Najlepša hvala za odgovore!

Uspešen začetek delovnega tedna želim!

metuljčica

Dr. Fuis v poslovni stavbi Lesnine. Je vse to, kar rabiš, nima sicer koncesije, ni pa drag.

V sili še hudič muhe žre:-(( Jaz bi šla pa plačala, če drugače ne gre.

V stavbi Slovenijalesa je ena doba dr. Marina Kansky Gaberšek, tel.: 01 232 76 79. Poskusi poklicat.

Marino Kansky Gaberšek vam odsvetujem. Pri njej se najde prosto mesto zato, ker jih veliko odide drugam. Preverjeno. LP

Midva z možem hodiva k Trohi Aleš – Trodent (Bežigrajski dvor) in sva zelo zadovoljna. Predno je šel Fujs v zapor sva z mami hodili k njemu in bili tudi zadovoljni.
Tako, da če greš h kateremu od teh ne boš sfalila.

preverjeno-zelo dobra zobozdravnica, sicer samoplačniško pa vendar daleč najboljša ( zelo prijazna) BISERKA BITENC na Vilharjevi v lj. pokliči me bo ti žal. l.p.

New Report

Close