Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek SNOP

SNOP

🙂 no tkole.. končno je tud Janija zadela nočna dežurna služba… na radiu… Če koga zanima… trenutno oddajamo na 10 lokalnih radijskih postajah… od Kranja, do Ptuja, do Trbovelj do Celja… ma kaj vem kaj še… no in če hočte poslušat predstavitev o moji dolini.. bejžte poslušat 🙂

Jani pa bo vrtel kull musko 🙂

Jutro Jani sonce …
Kdaj to poveš ? :))
Včeraj sem ob tej tvoji uri ravno lezla med rjuhe na zasluženo štetje ovac . Če bi rekel prej , bi polnoušesno poslušala dokumentarno oddajo o dolini v kateri prebiva moj velik prijatelj . Tako pa , ni zajček vedu ): Mende ne nekaj narobe z usklajevanjem :))) .
A snop je naziv oddaje ali radiev skupaj ?

snop poljubčkov
zajček

Tudi na Radio94+NTR?

Jani je ratu nočni ptič,
vrti musko ku hudič,
Rollinge in Purple skoz,
Avsenikov, Slakov, nič.

:)))))

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

kur*** … celo noč so štajerci mel glasbene želje… avseniki pa fantje z vseh vetrov pa boga isusa harmonke … grrrr… ampak zutri od 4. naprej.. pol smo pa.. žagal :)))

kako je z radiem94 pa ne vem 🙂 nimam pojma kolk radiev je povezanih v SNOP …

fejst bod Saško!

zajček snop je združenje slovenskih komercialnih postaj, ki ustvarjajo nočni program in pol vsak pride ene 2x na mesec na vrsto za delat nočni program 🙂

frugač pa.. Jani je mel včeraj en zblojen dan in ni mel časa sporočit news da bo rabotal pozno v noč 🙂

ma ne v noč… v jutro :)))))

pa lubčka tud ja.. snopovega :)))

Jani,
če bi to vedla pravi cajt, bi te prosila za uno pesmico Nočas smo se obečali, (ti ne povem pevca), ti ne bi spal še tri dni, zgleda, od hudga,
jest pa od veselja!

Do zjutraj!
pozdravček
D

…prebral takole:Nočas smo se obesili!
Mater…..kake čudne asociacije.

viš, ku bi škrat prej vedel,

bi naročil

ufffffffff

misliš, da rabjo še
kšnga za vrtet muzko?

generacijo moja:))))))))))))

aja snop pa ziher pomeni:

SeVeKdo Navsezgodaj Ornk Poje

uh, a čem vprašat :)))))

no res pa je, da nimamo prov nobene ženske tehnice 🙂 bi blo pa zanimivo kakšno žensko met… drušna :)))

lep dan… generacija :))

hahahahahahaha :))))) ja je blo petja :))))))))

drgač pa.. tud jest ne vem glih, kaj pomen :)))) skupni nočni program lokalnih postaj … neki v tej smeri 🙂

VeSEkaJZaVEseKogA :))

New Report

Close