gmajnica …
Barbi naša… tebi pa tudi ene enkratne in prečudovito lepe počitnice, saj te čaka še kar nekaj dela, predno boš spet lahko potem na dopustu zadihala tako, da ti ne bo treba biti upognjena, pa da ti ne bo treba učk kar naprej na pecljih imeti … užij, skupaj z malim borcem za življenje na tem svetu, užij te lepe poletni dni, že itak jih je malo, pa še toplote ni ta prave, ampak, ker ti znaš uživati v lepem in manj lepem vremenu, v dobrem in malo manj dobrem, boš ziher našla zase in za vse svoje nekaj lepega v vsem, kar bi bo prišlo na pot. Uživaj, uživaj, uživaj!
Jest … bom …. tudi, če bo šlo vse po sreči, pa ne še zdej … tam nekje sredi avgusta !
Vsem ostalim pa … EN ČUDOVITO LEP DEŽEVNI DAN … JEST SN ČIST RAZNEŽENA … JEST BI ZDEJ BILA NEKJE … S SVOJIMI SANJAMI, Z VSO SVOJO MOČJO IN ENERGIJO, KI MI DANAŠNJI DAN DELA TAKO ZELO ČUDOVIT … IN Z NEKOM, KI BI VSE TO DELIL Z MENOJ …..
Kok si ti eno dobro bitje ??? Ej, saj nisem
še utegnila vseh pozdravit, so me zmotili.
Ampak zdejle, ko si mi prišel v pest, te pa
za minutko ne izpustim. Torej:
Naj za hipec odloži delo naš dragi Seba,
novopečeni mož, ki naj bi s papirjem v
rokah dokazal, da je sposoben prenašati
vse mogoče tegobe tega življenja, ki jih
moškemu rodu povzorčajo žene in njihovi
otroci (se pardonjeram: od žena otroci …).
Ponavad se namreč razumeva, da so otroci
tudi od mož in očetov takrat, ko so nasmejani,
zdravi, veseli in ko spijo.
In, dragi Seba, vso srečo na tej težki poti preizkušenj in lepot tega vsakdanjika, če ti bo pa kdaj res hudo, pa samo sem gori skoči, naskoči gmajno with your troubles, mi ti bomo pa pomagal čez stopit.
Vso srečo in iskrene čestitke!