Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Jebesh Fuzbal…

Jebesh Fuzbal…

V katerem so prvaki Grki.

Mater…na tak način so lahko svetovni prvaki, ne samo Evropski.
Ja, drži, nihče jim ni nič podaril.
Igrali so moštveno, disciplinirano, čvrsto in trdo, svaka čast.

Ali ipak…če je to nogomet, da držiš nasprotnika za rit, jajca in srajco in mu ne daš dihat, da ne daš en usran gol iz igre ampak izkoriščaš prekinitve in proste strele, da igraš bunker in zaprto igro, tolčeš žogo stran in proč, seveda…tudi to je možno. Nikjer ne piše, da ne smeš igrat tako.

Je pa popolnoma negledljivo in odurno grdo.
Vsega 7 golov so dali na celem prvenstvu, za primerjavo…Anglija je samo Kroatom dala 4, v tisti tekmi jih je padlo 6, to vse pove.

Če bi bili to Slovenci me seveda ne bi motilo, priznam pristranskost.
Ampak ker niso naši imam do pristranskosti vso pravico.

NE GRE MI DOL IN PIKA.

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

Morgen

Ja k.rc žoga je okrogla. Niso bili pa tut domačini kej boljši

Če si se pri polni zavesti odločill kot si se , bom to spoštovala. Priznam zasluženost zmage na nek način tvojim sonaradnjakom. Vendar pa se strinjam z zgornjim postom Saška , lahko je tkole iz prekinitev in preže postati zmagovalec

Jaz pa sem videla sijajne trenutke igre med Portugalci . Fantje znajo , kako krasno ti spelejo in obrnejo žogo , kako ostre strele na gol da ti zastane dih……….

pa vendar…..

Portugalcem , so včeraj obrnili hrbet vsi bogovi ….):

Tut Grki so imeli prekrasne podaje in akcije

Pa dobro jutro. Kultura ti peša hehehehehehe

in glih zarad vsega tega je Jani med polčasoma lepo zadrnjohal in spočit dočakal lepo jutro….

jebeš fudbal!!!

jebesh zevsa :))))

jutro lepo zajček :)))

JTLC!!!

a si mail dubu?

Ja , anede , kaj pa misli da je , če je bog 🙂

se vprašam kje je moj :)))))))))))))

lubija

Nisem in kar pridno čakam….

Neoprostljivo !
Zaspat nekje na sredini :)))))))))
kristus !!!!!

na sred tacga fuzbala pa lahk…. če bi to blo pri kakšni drugi stvari … bi bil pa greh ja :)))

še isti dan sem ti odgovoril zajček… hmmmmmmm

Saško, kaj si pa tko hud? Jaz sem pa skoz za Grke navijala (pa za fuzbal po balkansko….:-)) in s tem strahotno jezila moža. No kakorkoli, lep dan ti želim in drugim – zajčku, janiju, mariji, nikitki, če je še tuki, pa še in še osalim…

Pol si za “plave” kaj čem
:(((((((((((

Včeri je tudi moja doma hotela eno poglobljeno debato tik po tekmi ne vem o čem že….

Glih da jo nisem požrl ej…ne diraj lava po fuzbalu
:)))))))))))))))))))

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

Pr nas je še včeraj na večernem sladoledu moj dragi komentiral, da se s tem pa res ne bo sprjaznu. No, pa nč. Kakor hoče. Meni je bilo le žal, da nisem bila v tistem trenutku kje v Grčiji. Je pa dol moj kolega in zagotovo ga
povprašam, kako je izgledalo. Noro!

je škrat letos

bojkotiral finale,

ker kukar onn Grke pazna
je mafija prov reportirala

kaj češ, človk obrača drugi pa
abrnejo..

kaj bo šele po olimpiadi ne de:)

New Report

Close