Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj narediti s cuclji?

Kaj narediti s cuclji?

Ker sva z mojim pikcem prešla na cucelj št.2, mi je ostalo 4 kom cucljev št.1. Večina je rabljena le kakšne 2-3x, ker sva pač imela toliko flašk v obtoku. Nevem ali naj jim naredim nove luknjice, da se bo dalo piti in jih še ponucam, ali pa zavržem in kupim nove št.2. Čeprav mi je kar malo škoda odšteti nekaj denarja, glede na to, da so včasih itak same mame delale luknje s šivanko. Bolj cvikam, da bi luknje naredila fouš, pa bi malemu škodilo pri pitju.

Ali ve v tej poplavi cucljev sploh delate same kdaj luknje in kako naj jo naredim – mogoče s šivanko, jo moram prej kaj razkužit?

Hvala za odg.

Ne vem – moja pikica še sedaj pri 1,5 letu pije iz flaše po cuclju za 0-6m, vse večje je namreč zavračala. Tako, d obilo uspehov pri menjavi.

Jaz sem tudi s šivanko naredila novo luknjico na cuclju. Šivanko sem prej razkužila nad ognjem tako da sem še z vročo naredila luknjico, po navodilih naše babice.
lepe pozdrave

piki miki … ti kar poskusi sama luknice narest … tud meni se zdi brez veze kupovat nove cuclje … zarad luknic..

B.

Ti kar poskusi z razgreto šivanko. Včasih so vse mamice tako delale. Saj zgubiti itak nimaš kaj. Če ne bo šlo, še vedno lahko kupiš nove.

V resnici obstaja luknjač za cuclje, vsaj jaz sem ga imela. Mogoče ga pa še kje najdem… Bom pogledala in javila, če si zainteresirana.

New Report

Close