Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek popotresni

popotresni

Morgen. Vsi živi in zdravi?

Dobro jutro,
jaz nič ne vem o potresu, danes zjutraj so me v službi informirali.
Jezus, kje jaz živim??? Malo sem zaostala…….za življenjem, vsakdanom….
Dan brez potresov, pretresov, stresov……želim!
pozdravček

Obema želim,da NIKOLI ne bi bilo treba tega vam(a) doživet!¨
Prekleto Posočje,kolkr ga ljubim….ampak v mojem usranem ne preveč dolgem življenju….je to že moj TRETJI katastrofalec!!!!
Pa kaj bog misli,da smo jekleni tu!?????????
Ima me,da se z družino natlačimo v avto in gremo nekam,kjer tega hudiča nIKOLI,NIKOLI ne bo treba občutit več!!! Prosim,naj neha trest.A prosim preveč?

Jutro

Tut jaz sem bil takrat v avtu. Čutil sem ga pa

Delim tvoje razburjenje s teboj Sp.

Sp,
verjamem, da je hudo! Po zadnjem potresu pred letu v aprilu, smo bili za promajske praznike v enem apartmaju, ko je bil ne tleh še omet!
Hočem reči, da na svetu ni lepših krajev, kot so vaši, pa sem prehodila že kaj sveta!
Ne vem, zakaj hoče nekdo (od zgoraj ali od kje) uničevati to lepoto in ljudi!
Sp, tudi to bo minilo, upam, da ne bo prehudo, pol pa bova šla pit k Horsu! Ali še obstaja?
drži se!
pozdravček

žal mi je SP, da se vam je spet zgodil potres… naj se že neha tresti tam v vašem koncu…

ampak, SP ne verjamem da bi kar odšel od tam… si preveč navezan na to… “prekleto” dolino…

en… normalen dan ti želim SP v upanju, da sedaj vas pa potres le bo pustil pri miru…

jest sem bla pa na gugalnici 🙂 nč čutila in mogoče je tko celo bolš 🙂

SP … teb pa želim da je to tvoj zadnji potres v tem lajfu … sej veš … v tretje gre rado … če pomislim na posnetke včeri iz TV … dobro da nisem iz tam … ma res.

B.

New Report

Close