Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sp..

Sp..

..raport ej.

Glede na to, da vem da si iz tistega dela, nam mal povej kako stvari zgledajo pri vas. Ste vsi v redu. Bajta dost poškodovana. Rad bi rekel, da sočustvujem z vami, saj sočustvujem, sam si ne predstavljam kako to zgleda. Vem samo to, da sem takrat leta 99 to v LJ doživel. Smo se kar orenk guncal, sam ne tolk kot pri vas.

Čeprav ti zdaj to ne pomeni toliko, ker sem iz okolice Ljubljane ti povem, DA TUT ŽABAR ( tako bi Saško rekel ) MISLI NA VAS – NA VSE!!!!!!!!!!!!

Seba

Thx Seba!

Ravno hočem post odpisat pa spet premika tla pod nogami in tramovi ječijo!!!
Pa ta zvok,kako tramovje škripa….pa bobnijo gore,zemlja….to največjemu junaku omehča noge!
Popolna nemočnost!
Res bi zdaj šel nekam na sredino sahare in se ulegel na pesek…..sam,da mi ne bi bilo treba te groze prestajat.
Pri meni osebno doma(zaenkrat) sam nekaj manjših razpok….aja…pa dimnik bo padu dol,če še enkrat malce močneje rukne,ker ga je zasukalo…drugače so pa drugi večji reveži..sploh tisti,ki so se zapufali leta 98 do amena in še čez….in naj bi po sanaciji imeli kao potresno varne hiše…sedaj pa imajo spet ruševine oz.razbitine!!!!
Če ima ta Kopač kaj jajc(pa JIH NIMA!!!!!!!!) bi moral odstopit in to zato,ker je on odgovoren,da so ljudem leta 98 diktirali,kako naj hiše popravljajo….oziroma sami ljudje niso smeli nič brez žegna države nardit(ker drugače jim pa kredita ne bi dali!)….država je postavila ceno zidarske ure,ki je bila takrat skor še enkrat višja od lokalnih zidarjev,tako da:

KOPAČ!!!! NE NAS BASAT!!!!!! VSE TISTO,KAR SI KAO NEPOVRATNI DENAR DAL LJUDEM….SI DOBIL NAZAJ SKOZI DDV,KI SE JE NABRAL OD ODERUŠKIH CEN ZIDARSKIH STORITEV!!!!!!!!!

TO JE RESNICA FORUMAŠI!!!!! In če upajo ti pizdeci,ki priletijo dopoldne s helikopterjem(seveda…po cesti jih je strah,ker se klamenje ruši!)….pozirajo eno uro pred kamerami…ko pa te ugasnejo…hop nazaj v helikopter in v Dnevnik in Odmeve razlagat svoje resnice……upajo prit mi pred obličje,bo lustracija sledila v sekundi!!!!

Tako misli sedaj večina prevaranih ljudi tu….in prevarani ste tudi ostali Slovenci,ki so vam od plač trgali zato,da so zdaj bajte,ki bi morale bit sanirane…..spet poškodovane!!!In teh je VELIKA VEČINA…in ne samo nekaj,kot skuša LAGAT Kopač in njegov purš Beguš tu na terenu!
Tolko!Pa naj sam kdo proba ta post zbrisat!!!

Men je šel pa bolj GANTAR takrat na živce. In sedaj kaj je: minister za informacijsko tehniko. Za kazen Pavle

uh sp … TOLE JE RES KRIZA :(((

se spomnim kako je blo l.98 … mi živimo ob strugi save … v njeni stari strugi v bistvu … so na obeh straneh skale in takrat … se je slišalo kot en val ki gre po tej strugi naprej … nas je zadel in je clo hiša zgornji štuk počla … pa smo fuuuuuuuuul stran od vas … zvoki so bli pa tolk grozni ko da bi en zmaj tulil na ves glas … skratka .. ful sem vesela da se tega zadnjega potresa niti zavedala nisem … čeprav so ga čutli vsi … mislm … tud predstavlat si ne morem kolk je grozno vam tam na licu mesta.

B.

Lepo jutro mami

🙂 kmalu 2x mami 😉

in 3x, pa 4x……..pa 12x?

Sp žal mi je, da morate vse to prestajat… rad bi vam nakeko pomagal pa več kot z besedo ne morem… sem pa z vami v teh trenutkih in upam, da vam država tokrat ne bo dajala denarja s figo v žepu, ampak, da vam bo resnično pomagala… v kar malo dvomima pa vendarle.. upanje umira zadnje…

SP… držte se!!!!

Sem slišu, da je spet bilo parkrat po 2,5 po Rihterju

Ti skor že uspavajo…… ;-)))

New Report

Close