Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek JOJ, kako boli križ…izkušnje s kozmodiskom !

JOJ, kako boli križ…izkušnje s kozmodiskom !

Odpadel mi bo križ ! Mali je velik in težek in zelo rad po rokah. Zdaj je prišlo celo tako daleč, da me začne boleti v križu že po nekaj minutah nošnje otročka. Pomislila sem na uporabo KOZMODISKA – ali ima katera dobre izkušnje ?

Pika

Zelo dobre.V nosečnosti me je odrešil bolečin. Sedaj pa ga nosi sine, ker ga je zvil križ .Je veliko napoti in od sedenja za volanom ga je zvilo.Odkar nosi kozmodisk, je bistveno boljše.

Meni je v prvi nosečnosti pomagal.

Moja stara mama je zelo zadovoljna z njim 😉 Možu pa ni kljub dalj časa trajajoči uporabi čisto nič pomagal. Mogoče tebi bo.

čao

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

Jst osebno ji nimam, jih ima pa moj mož in njemu je res(!!!) pomagal. Pa tudi možev oče ga je uporabljal in bil z njim zadovoljen.
Moj mož ima poškodbo hrbta in občasno ima močnejše bolečine in takrat mu Kosmodisk pomaga, jih ublaži.

Poiskusi in srečno! Kristi*

**************************************** Prijatelji ne živijo samo v harmoniji, kot pravijo nekateri, temveč v melodiji. (Henry David Thoreau)

Evo, tudi jaz sem bila nad njim prijetno presenečena. Sicer sem čisto anti do tovrstnih TOP SHOP izdelkov in si kozmodiska zagotovo ne bi nikoli kupila. Pa si ga je omislil brat in mi ga posodil. Mene je od drugega poroda dalje non stop bolel križ, enkrat bolj in drugič manj, ampak bolečina je bila ves čas prisotna. Pri bratu sem si ga izposodila in bila po nekaj dneh globoko razočarana, ker zadeva ni delovala. Pa sem se odločila, da bom vztrajala 3 tedne – nosila pa sem ga le v službi, torej cca. 9 ur na dan. Po dobrih 2 tednih pa me je križ enostavno nehal boleti. Cut! Zdaj me vsake toliko vščipne (kadar ne pazim in kaj dvigujem), pa si nataknem kozmodisk (medtem sem si seveda omislila svoj primerek) za dan ali dva in bolečina mine kot bi mignil, res.

Meni ta dolg za križ ni pomagal, mi pa je pomagal v vratu. Zdaj imajo tudi samo za križ, ampak so tako dragi. Ko bom lahko, si bom privoščila tistega športnega.

V mojem kompletu (za 10 jurčkov) sta bila oba – ta dolgi, ki ga še nisem preizkusila in ta za križ (ki deluje).

Verjamem. Ko sem ga jaz kupila (ko so ga komaj pogruntali) križni še obstajal ni, tale športni pa se mi zdi, da je veliko bolj fini kot navadni križni in mislim da stane okoli 16000 sit samo ta.

New Report

Close