Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Prošnja za eno anketo in mnenje!

Prošnja za eno anketo in mnenje!

Na prvi strani med.over.net-a je anketa

Se strinjate s protestom Dušana Jamška, šolskega psihologa? (novica:”Moram narediti, kar je prav.”

prosil bi za vaš glas in če bi bili tako dobri, da bi dodali komentar. Posebej tisti, ki vsaj malo veste za kaj se gre. V anketi bi namreč rad vidil, tudi razloge zakaj ste za in zakaj ne.

Hvala

Primož

Srečnga pa zdravga!!!

A boš pol spet forum ukinil hahahahahahahahaha

Ne ne bom :-))))

Tisto je bilo po pomoti:-))

Pozabil sem dati se link od novice
Tukaj je pa novica:

Primoz

Srečnga pa zdravga!!!

:o)))))))))))

zgodbo pa poznam. Iz Fužin je, če se ne motim

… zgodba učitelja, ki je postavil učenko v kot
in jo pustil tam stati v kotu toliko časa, da je
skorajda omedlela, ali celo je ? In da je tak način
“poučevanja” uporabljal za to učenko in še njej
podobne, ki so se oglasili med njegovim predavanjem
kar po 14 dni skupaj?

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Bingo

Dober dan

RAd bi samo komentar pod anketo, zato imam to prošnjo.

Primož

Srečnga pa zdravga!!!

Hay, folks!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

… je možno pregledati komentarje ?
Tudi mene zanimajo ?

Hay Marija

done na pervi poziv:)

Primusa=treba ubogat ne de

Pa velik hladne sence želim!

tudi mene.

ahooj Labodka en Uroč cmok

Sem ti že v kletki napisal,da o rečeh…o katerih vem premalo…ne morem objektivno presojat.
Spodaj sem ti predlagal še eno drugo anketo,ki bi mene,ljudi iz KR…..pa nenazadnje tudi tvojo taščo ( ;-)))….mnogo bolj zanimala.
Prid kaj mimo,če si kaj tu v naših krajih!Mi je žal,da se nismo prvič mogli srečat!

New Report

Close