Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Danes je…

Danes je…

torek… zadnji torek v tem tednu … al pa prvi, kakor hočete… Danes je.. zadnji delovni dan… ta teden.. al pa drugi dan.. kakor hočete 🙂 Danes popoldan se dogaja… danes je prvi dan… mojega dopusta… no.. prvo popoldne mojega dopusta 🙂 Popoldan se pakiramo v avto in jo .. gremo… gremo proti Strunjanu… gremo naproti dopustu, ki sicer ne bo dolg, pa vendar.. morjeeeeee :))

tkole banda… včeraj so me zabasali z delom, da sem komaj dohajal, zato ni blo n’č yeeeeees ponedeljka…

naj bo zato danes… yeeeeeeeeeeeeees torek!!!!

lepo se mejte ta teden, pametni bodite (to ste tko al tko skos a ne ;))), lepo in radi se mejte, jaz pa obljubim, da se bova v Strunjanu srečala z Saškotom in na vaš račun popila kozla al dva :))

lubčke, zauhe pa cmoke čist za vse :))

… in potem je Jani zaprl knjigico, se ozrl okrog sebe, pomežiknil in se odpravil veselemu torku naproti…..

hehe , kaj naj rečem ? :)))))))))))
dva kozla bosta spila kozla :)))))))

Jani moj , lep in sončen dopust ti želim , veselo namakanje :))))) čuvaj nase..
bo zajček mislil nate…
poglej si mesečev zaliv..

nato zajček pomežikne nazaj , tople misli po zraku objamejo Janija …..zapre tole okno in se prespusti mislim :)))

uh kolk razneženosti zdejle :))))

ja, Saško je nekje dol in bo treba samo potelefončkat in… greva kozla na kozla hehehehehee :))

zajček, bo si Jani ogledal mesečev zaliv in poročal potem ko se vrne :))

lupčka!!

sem vesela , ker si tako vesel.

Ja , potem poročaj mi.

hitro se nam vrni……
in

lupčka *

zmejnenu zajček :)))

le kaj ne bi bil vesel… pa lepe pesmi pel :)))))

Ma sjuper šefe.

Ti privoščim. Lepo se Zazauhi in uživajte. VSI!!!!!!!!!!

Hvala seba …. hehehehe zazauham nej se :)))))) matr.. mal travce 😉

Karkol, sam da boš zazauhan – ne zazipan, da ne bo pomote ;o))))

Jani,UŽIVAJ!!!

Jani!!!

cmoke za vse !
in letim naprej…moram.Sem pač tam,ko moram,le še to…?

Lep,lep,lep se imejte,čeprav pa le upam,
da vas danes še lahko kaj obiščem.

Ja morgen

Gud morgen,seba,jaaaaaaaaa!Naj bo res gud!
…zdej grem pa drug PC prižgat,počakaj malo prosim.

A boš v stereo pisala

Al te zdaj nej počakam al ne

Dobro jutro gmajnica, dobro jutro Jani!

Toplo morje, sonček (že za jutri je narisan večji!), mrzli pir, mesečina, vse štir od sebe!
Lep dopust, prijazne dni, polne topline..in…..hitro pridi sem gor!
pozdravček

In pečene perutke, kramanatli, čevapi, ribe its

Jzutro Tiha

Eh, Seba,
tud če tega ni…sam da je duševna hrana, ne?
Eno frišno jutro!

Duševna in fizična ;o)))))))))))

Mrzlo jutro

Fizična???
Ziher ti hodijo kakšne kokoške na dveh nogah po glavi, kaj?

a kr strunjan … pa oba s saškotom :))) o matr … a se nista mogla za prej zment … bi ga lahk skupi sračkal dol :)))))

v glavnem … uživi ful dol .. ker je res lepo … pa saškotu dej lubčka namest mene :)) … bom saškotu naročila nej ga da pa teb … namest mene :)) sam da nebo pol preveč kušvanja dol ane 🙂

lahko se pa spotoma ustaviš še tuki … ti dam eno popotnico za oba :))) špinel ali dva … spomin na nore čase :))))) … če zajči dovoli :))

v glavnem … vem da boste ful užival pa ko boste na plaži šli na sladoled si privošči oreh :)) njamsi … fuuuuul ful dober je 🙂

B.

Oooooooooohohoooooooooooooo dobro jutro tut tebi heheheheh

Bingo

En kup naravnih lepot ti želim,da se ti vsaj živci spočijejo….če že kaj druzga ne!
Uživajte….pa s Saškotom še en liter merlota namest mene scuzajta!
Srečno!

nioba…. huala :)))

nioba!!!!!!!!!1

no viš.. prov tkole sem si jest zammišljal dopust… razen… tistega.. vse štiri.. jest bi kar vseh… pet :))))))))

lep dan tiha!!!

ej.. Barbi… a špinel? Ne… to pa zdejle ne… ko boš lahko zraven pa se bomo že kej še zmenil 🙂

za plažo in sladoled pa velja… oreh :)))

hvala za lepe želje, lubčkala se s Saškotom ne bova, bova pa ziher kakšen pir popila :)))

lep dan Barbi… lubčka ;))

New Report

Close