Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek KABINET

KABINET

No, zdaj pa še jaz z eno prošnjo. Rada bi opremila kabinet (postelja, pisalna miza, omara, knjižna omara). Kjerkoli sem gledala pohištvo, povsod so, ali otroške sobe, ali dnevne sobe. Aha, pa še to. Omara ima nestandardne mere, tako da bi bilo najboljše, da mi to maredi en dober mizar. Nekako sem si to zamislila v burdo rdeči barvi. Ali katera od vas ve za dobrega (pa seveda ne predragega mizarja), ki bi bil to pripravljen narediti. Za vsako informacijo se že vnaprej zahvaljujem.

Moje mnenje glede barve:

težko si predstavljam, da bi prebivala v prostoru nasičenem z določeno barvo, zato predlagam naj bo pohištvo v eni izmed naravnih barv lesa, stene, dekorativne izdelke, luči in podobno pa lahko izbereš v priljubljeni barvi, s tem dobi prostor tisti potreben pridih urejenosti in usklajenosti.

Ko se priljubljene barve prenaješ, z novim dekorjem v drugi barvi daš prostoru nov “obraz”,

pozdravček, Nike

Pojdi najprej na

preglej ponudbo, nato pa veselo v nakup. za transport si sposodi kakega prijatelja s kombijem ali mini van-om, pa bo. Preverjeno kvalitetno, moderno in ugodno.

Lp,

Pik

Tele umirjene naravne barve so komu tudi dolgočasne. Stanovanje imamo v barvah in je tolk fajn. Nobeden se jih še ni naveličal, če se pa bo, bomo pa čez 10 let zamenjali. Pa so mi tudi kakšni rekli: si pa pogumna Ljudje smo različni, eni za klasiko, eni za nekaj drugega…

Jaz imam sobo v zivo rumeni in oranzni barvi(pol stene po diagonali rumene pol oranzne), pa se je nism navelicala, kvecjemu energijo mi daje.
Tako da ti kar veselo na delo, jaz imam poznam mizarja, samo je kar zaseden tako da bi morala kar nekaj casa cakati da bi prisla na vrsto.
LP

New Report

Close