Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vprašanje za vse

Vprašanje za vse

Kar se rokometa tiče. Zgleda že tako, da bodo fantje predčasno prišli domov. Ampak, pomnimo tovariši, pred parimi meseci so bili pa kot bogovi uvrščeni kot podprvaki. Zdaj bi jih pa najraje linčali. Smo SLOVENCI res takšni PRASCI. Po pisanju tiska smo res. In bojte se najhujega. Odhoda vseh evropskih nacionalnih podprvakov. V ekipo pa dati same kritizerje z dolgimi jeziki.

Seba je še zmeraj z vami. Žoga ( na žalost ) je vedno okrogla. In taka bo tudi ostala

Mene od rokometa…in ostalih športov…res zanimata
samo narukomet in sex.
Popolnoma zadostujeta!
😉

Aja….kar se pa vprašanja tiče….so mel pobje pač slabe dneve,kdo jih pa nima?

Thanks. Še en ki v to verjame. To sem rabil

seba, očitno te zelo jezi.. oz.. ne vem kako naj se izrazim.. ker fantje igrajo… ne slabo.. niso dorasli letošnjim uvrščenim na olimpijski turnir….

ne se sekirat… je že tako, da ne moremo bit slovenci v vseh športih vedno v vrhu.. veliko jih je že počepnilo letos na olimpiadi, veliko jih še bo, pa se ne sekiram, ker zame velja načelo.. leo je bit tam, se potrudit po svojih močeh, potem pa.. kakor nanese…

Jani sumi, da imamo že vse kolajne z letošnje olimpiade PRESS 🙂

pa lep večer vsem skupi 🙂 Seba.. sej na naslednji olimpiadi bo pa bolje 🙂

Jani..seba ni jezen. Jezi me razmišljanje ljudi. Vsak da na tekmovnju res največ od sebe. Pač jim ne gre.
Jezi me pa to, da kritizirajo največ uni, kateri še žogo v življenjui niso imeli v rokah

Zajček se bolj spozna na nogomet , pa o rokometu ne vem kaj dosti da bi lahko tukaj komentiru.
Je pa dejstvo , da se strinjam s teboj. Z ljudmi je treba držati ko so na višku , a toliko bolj ko se spuščajo dol. Že zato , da jim daš vedeti da v njih verjameš klub padcem —- namreč ne maram tistih , ki so s teboj le dokler si na vrhu !

No, to je seba hotu povedat

to bo pa skos tko.. da bodo kritiziral tisti, ki nimajo nč pri tem… mene bolj motijo časopisi.. novinarji.. zadnjič gledam teletekst … piše… črni ponedeljek za Slovence… in grem gledat.. jebenti je blo pa od olimpijskih.. mislim, novinarja k je dal tak naslov bi blo za ustrelit 🙂

Tut to je res. Tak naslov. Pa uredu. Ne bo medalje. Po eni strani še bolje da jo ni. Ker pol se tisti naši parlamentarci hvalijo s tem. Pa reklamni spoti njihovi. Našega ( sej sploh ne vem kdo je ) okostnjaka ( beri predsednik države ) sploh nisem zasledil dol. Ko bojo ( upam ) kolajne padale se bo pa hvalil koliko je on k temu pripomogel. Pa ostali mafijozi

Tko ja !!!!!

Vzem hitro kak apaurin,da te ne bo oštja pobrala!!!!
Naši rokometniki delajo skor sramoto dol pr Helencih…..
:-((((

Sam zdejle mi ne gre v glavo. 41:28 za špance. To pa tut mene razpizdi

Seba, to sem se že stokrat prepričal.
Pri nogometaših, Peterki, pri vsemu.
Mrhovinarska zalega.

Ma ne vsi, da ne bo pomote.

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

Sm opazu. In tukaj se moja zgornja teorija podre.

Mi odpademo kateri smo tukaj

New Report

Close